Alle toeristenkaarten en reisgidsen van bureau voor toerisme gratis verkrijgbaar bij Hajé

Alle toeristenkaarten en reisgidsen van bureau voor toerisme gratis verkrijgbaar bij Hajé

Publicatiedatum: 7 augustus 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Hotelreceptie extra gastvrij:

Sigrid Kuipers van Hajé Heerenveen informeert een hotelgast.
Sigrid Kuipers van Hajé Heerenveen informeert een hotelgast.

HEERENVEEN (NL) – Hajé Joure en Heerenveen zijn de eerste Friese hotels die hun gasten extra gastvrijheid verlenen door gratis zeer uitgebreide toeristische informatie te verschaffen. De directie stelt nieuwe receptionistes aan met bovengemiddelde kennis van vakantieland Friesland in de wetenschap dat gasten een actieve en informatieve opstelling zeer waarderen.

De horecaketen heeft alle documentatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland in huis, dus bijvoorbeeld ook van Dokkum en omgeving (www.markantfrieslandroute.nl). Hajé vind je in Friesland bij belangrijke zuidelijk gelegen verkeersknooppunten, zoals die van Joure en Heerenveen, uitvalsbases voor de verkenning van de Friese Meren en de Friese Wouden én de Friese Elfsteden.

De gratis fietskaarten met knooppunten van heel Friesland, fiets- en vaarroutekaarten van de belangrijkste vakantieregio’s van Friesland en toeristische themagidsen worden alle geleverd door Friesland Holland. Die levert ook de sfeervolle houten displays in naturel en white-wash uitvoering waarin alle kaarten en magazines passen.

Andere hotels dan Hajé, zoals Van der Valk in Sneek, Emmeloord en Wolvega, en alle bij Friesland Holland aangesloten hotels, hebben ook kaarten en gidsen van het bureau voor toerisme, maar meestal alleen van de omgeving van hun hotel. Hajé gaat een stapje verder onder het motto “de toerist ziet geen grenzen”.