Beauty Wellness & Health Cruise

Beauty Wellness & Health Cruise

Publicatiedatum: 23 juli 2009
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.frieslandhollandnieuws.nl

Beauty Wellness & Health Cruise
Kuur Natuur!

EARNEWALD (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland organiseert 24 oktober 2009 een Beauty, Wellness & Health-cruise. De kosten zijn 99,50 euro per persoon inclusief behandelingen, consults, koffie, thee en lunch.

Het thema is ‘Kuur Natuur’ en uitsluitend dames kunnen aan de zeer informatieve en veel activiteiten omvattende bootreis deelnemen. Het vaargebied is het schitterende Nationaal Park ‘De Alde Feanen’ in Earnewâld (tussen Leeuwarden en Drachten), de thuishaven van het cruiseschip ‘Marprinses’ van Rondvaardij Princenhof.

Hot stone massage
Klik op foto voor vergroting

www.beauty-nailcare-tineke.nl

Voordeel-hotelarrangement
Wie van ver komt kan in het kader van een driedaags voordeelarrangement van Friesland Holland verblijven in het aangrenzende luxe, maar niet dure hotel Princenhof. Deze prachtige accommodatie ligt aan het water en is totaal gerenoveerd, inclusief de kamers die een uniek uitzicht bieden op het meer ‘It Wiid’ en de zonsondergang.

Het hotelarrangement kost 139,00 euro per persoon op basis van 2 personen per kamer. Inhoud: 2 x overnachting, 2 x ontbijt,

1 x diner en 1 x infopakket.

Specialisten
De Beauty Wellness & Health Cruise is een bootreis op niveau. Aan boord van de ‘Marprinses’ presenteren zich uitsluitend zorgvuldig geselecteerde specialisten op het gebied van dieetadvisering, schoonheid, natuurlijke huid- en haarverzorging, innerlijk welzijn, lingerie, mode, massage, bewegen, ecoproducten, homeopathie, geuren en kleuren, coaching en training. U kunt er ook kennismaken met enkele binnen- en buitenlandse wellness resorts en kuurcentra. Daarnaast worden nog lezingen gehouden mét audio-visuele presentaties.

De meeste consulten, korte-duur-behandelingen en demonstraties worden in alle rust en met de meeste discretie tijdens de bootreis (van 10.00 tot 17.00 uur) uitgevoerd. Ze maken deel uit van de reissom, net als koffie en thee en de lunch. De ‘Marprinses’, Frieslands grootste en meest luxe dubbeldeks showboot met complete keuken en restaurant, vaart heel langzaam door het natuurgebied, een absoluut unieke ervaring!

Info en reserveringen:

Friesland Holland Tourist Information & Travel Service

Tel. +31 (0)561-615364
Website: www.frieslandholland.nl