Bosrijke Friese gemeente wandelgemeente van het jaar?

Bosrijke Friese gemeente wandelgemeente van het jaar?

Publicatiedatum: 22 maart 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Stem voor 8 april 2012 op Ooststellingwerf!

 

OOSTERWOLDE (NL) – De in de Friese Wouden gelegen gemeente Ooststellingwerf is door de wandelkrant ‘Te voet’ samen met de gemeenten Bergen (Noord-Limburg) en Rijssen-Holten (Overijssel) genomineerd voor de titel Wandelgemeente van het jaar 2012.

Marianne Speelman, beleidsmedewerker Recreatie & Toerisme: “Dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Mocht Ooststellingwerf winnen dan is dat namelijk niet alleen een belangrijke impuls voor het wandeltoerisme in de gemeente, maar voor de hele regio. Uiteraard willen we deze titel in de wacht slepen en daarom is het belangrijk dat iedereen zijn stem uitbrengt op www.wandelkrant.nl

We hebben nog veel stemmen nodig en roepen iedereen dan ook op om te stemmen. Maar dat niet alleen, we willen de lezers van Frysk Nijs vragen om hun persoonlijke netwerk — twitter, facebook, linkedin, mail — in te zetten zodat ook zij hun stem op Ooststellingwerf uit kunnen brengen. Stemmen kan tot en met 8 april 2012. Met z’n allen kunnen we er voor zorgen dat Ooststellingwerf de wandelgemeente van 2012 wordt.”

 

Info toerisme Ooststellingwerf: www.tip-ooststellingwerf.nl
Info toerisme Friesland: www.frieslandholland.nl
Info wandelvakanties in Friesland: http://www.frieslandhollandtravel.nl/wandelvakanties
Info Friese Wouden: http://www.frieslandhollandtravel.nl/nieuws/albert-hendriks
Info ‘Te Voet’: www.wandelkrant.nl