Connie Harkema verhaalt over foute priesters

Connie Harkema verhaalt over foute priesters

Publicatiedatum: 19 November 2010
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Kunstroute Friesland (2)

Connie Harkema
Connie Harkema

WARNS (NL) – In december komen er twee afzonderlijke schrijfwedstrijdboekjes op de markt met daarin opgenomen de inzendingen van beeldend woordkunstenaar Connie Harkema uit Warns. Het gaat om het korte verhaal ‘Priester Rutjes’, gepubliceerd in ‘De foute priester’ en het sonnet ‘Dichter bij’ in ‘ZZonnettenhof’.

‘De foute priester’ is een bundel verhalen met beklemmende bekentenissen over seksueel misbruik binnen de katholieke kerk. Het boek is te bestellen via www.pamac.nl 
‘ZZonnettenhof’ is een bloemrijke bundel met een diversiteit aan sonnetten. Dit boek is te bestellen via www.aquazz.com . Alle twee de uitgaven zijn zeer geschikt als geschenkboekje voor de feestdagen, zegt de Friese schrijfster. Eerder gepubliceerde schrijfinzendingen van haar zijn het kinderverhaal ‘Proeven, zien, ruiken en voelen’, geschreven naar aanleiding van de Kinderboekenweek 2009 en het korte spannende verhaal ‘De stem’. Dit laatste verhaal is nog een jaar te horen op de jukebox in de literaire abri bij Garderen, ontworpen door beeldend kunstenaar Jerome Symons.

www.connieharkema.com

Logo Kunstroute Friesland.
Logo Kunstroute Friesland.