Elfstedenkamers in geheel verbouwde vakantieboerderij met jachthaven in Sneek

Elfstedenkamers in geheel verbouwde vakantieboerderij met jachthaven in Sneek

Publicatiedatum: 8 maart 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Broeresloot houdt 23 en 24 maart 2013 open huis

SNEEK (NL) – Friese eigenaren van een vakantiepark of vakantieboerderij houden 23 en 24 maart 2013 open dagen in het kader van Open Huis Friesland, ook een activiteit van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Eén van de deelnemers is de gloednieuwe Vakantieboerderij Broeresloot aan It Ges in Sneek.

Vakantieboerderij Broeresloot aan It Ges in Sneek is een luxe appartementenboerderij en Bed and Breakfast. Vakantieboerderij Broeresloot aan It Ges in Sneek is een luxe appartementenboerderij en Bed and Breakfast.
Vakantieboerderij Broeresloot aan It Ges in Sneek is een luxe appartementenboerderij en Bed and Breakfast. Bed and Boat: Vakantieboerderij Broeresloot verhuurt ook sloepen en zeilboten.

De 29-jarige Monique Feenstra is de eigenaresse van de twaalf verblijfseenheden omvattende accommodatie en de 115 ligplaatsen tellende jachthaven. Vorig jaar ging de onderneming van start na een ingrijpende verbouwing en renovatie.
“De gasten verblijven in een gerestaureerde authentieke, ruim 100 jaar oude Friese boerderij.
Die bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van de watersportplaats en Elfstedenstad Sneek en direct aan doorgaand vaarwater. Naast het huren van een appartement kunnen gasten ook een boot of fiets huren of genieten van een snack, salade of drankje in ons havencafé of op het terras aan het water. In ons havencafé, waar scheepvaart de klok slaat, heerst een ontspannen en ongedwongen sfeer. Bij mooi weer kunnen onze gasten op het terras genieten van de mooie natuur en alle boten die langs varen. Onze jachthaven biedt plaats aan 115 boten die beschut liggen, achter de boerderij. De jachthaven ligt dicht bij het Sneekermeer en het centrum van Sneek. We verhuren sloepen, zeilboten en zelfs een traditioneel skûtsje.”

Elfstedenkamers
In de boerderij zijn twaalf ruime, sfeervolle vakantiewoningen gerealiseerd, verdeeld over twee verdiepingen. Elf appartementen zijn vernoemd naar de Friese Elf Steden van Friesland. Kamer 12 draagt de naam Bartlehiem. Acht appartementen hebben een aparte slaapkamer. Aan comfort, communicatie en gemak geen gebrek. Alle appartementen beschikken over een grote woonkamer met een open keuken en een ruime douche. Ze bieden veel extra’s, zoals gratis WiFi, een flatscreen tv en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven en inductiekookplaat.
De meest luxe appartementen beschikken over een eigen veranda aan het water of tuin die uitkijkt over de landerijen. De appartementen zijn ook te huur als Bed and Breakfast, logies met ontbijt op hotelniveau.

Info: www.broeresloot.nl
www.openhuisfriesland.nl
www.friesemerenholland.nl

De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot. De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot.
De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot.
De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot. De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot.
De verblijven van de ingrijpend gerenoveerde Vakantieboerderij Broeresloot.
broeresloot 8 broeresloot 8 2
Broeresloot kan ook als luxe groepsaccommodatie fungeren en is door de ligging aan het water en skûtsjeverhuur ook zeer geschikt voor actieve familie- en bedrijfsuitjes. Gastvrouw Monique Feenstra verhuurt ook fietsen en boten en heeft een hele collectie Friesland Holland fiets- en vaarroutes, zoals de Friese Meren Route, de Elfstedenroute en de C&A-route. Sneek ligt centraal in een dicht web van prachtige lokale en provinciale fietsroutes op basis van toeristische fietspaden en rustige landwegen.