FH Hotels en FH Bed & Breakfast

FH Hotels en FH Bed & Breakfast

Publicatiedatum: 21 november 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Fries bureau voor toerisme bundelt krachten familiebedrijven

FH Hotels en FH Bed & Breakfast

FH Hotels en FH Bed & Breakfast adverteren zo in magazines.
FH Hotels en FH Bed & Breakfast adverteren zo in magazines.

WOLVEGA (NL) –  Naast FH Hotels heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland ook een groep luxe bed and breakfast-bedrijven geformeerd: FH Bed & Breakfast. Het gaat om B&B’s die qua kwaliteit van de kamers en verwante voorzieningen op het niveau van een hotel zitten, soms zelfs ver daar boven. Ze kunnen geen FH Hotel worden, omdat er bijvoorbeeld geen continu bemande receptie is.

Omdat de interesse voor een hotel of bed and breakfast in Friesland de komende jaren flink zal toenemen door de benoeming van Leeuwarden tot European Capital of Culture 2018, heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland een viertalige hotelsite en ook een viertalige bed and breakfastsite opgezet. FH staat voor Friesland Holland en Frisian Hospitality, Friese gastvrijheid.
De sites bevatten populaire arrangementen van de accommodatieverschaffers zelf en van de reisorganisatie Friesland Holland Travel en informatie over de vakantieregio’s in en om Friesland.

Stimulering rechtstreeks boeken van kamers en arrangementen
Friesland Holland bundelt met de hotelgroep met name de krachten van de vele familiebedrijven die Friesland rijk is op het gebied van verblijfsaccommodaties.
“Maar in Friesland gevestigde hotels van een landelijke of internationale keten kunnen zich ook bij ons aansluiten. In principe is ieder hotelbedrijf of pension welkom, als het maar toeristvriendelijk en netjes is en bereid is gedetailleerde, controleerbare informatie te verschaffen,” licht directeur Albert Hendriks toe.

 

FH Hotels en FH Bed & Breakfast stimuleren het rechtstreeks boeken van kamers, zodat de gast én de accommodatieverschaffer een faire prijs krijgen en de gast de gewenste kwaliteit. De aangesloten hotels en bed and breakfasts moeten ook willen fungeren als een toeristisch informatiepunt door middel van een infocenter, een grote display met gratis kaarten en gidsen van heel Friesland. Hendriks: “Gastvrijheid verlenen is ook goed informeren. Feitelijk zijn FH accommodaties belevenishotels en -pensions.”

Info: http://www.fhbedandbreakfast.nl/NL/
http://www.fhhotels.nl/NL/

FH Hotels en FH Bed & Breakfast adverteren zo in magazines. FH Hotels en FH Bed & Breakfast adverteren zo in magazines.
FH Hotels en FH Bed & Breakfast adverteren zo in magazines.