Fryslan fans: Yolanda en Elvira

Fryslan fans: Yolanda en Elvira

Publicatiedatum: 13 Juli 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Fryslân Fans

Yolanda en Elvira

Vlaaienspecialist Limburgia De Rompert in de Rompertpassage in ’s-Hertogenbosch staat helemaal in het teken van Friesland met behulp van het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Yolanda (52) en Elvira (22) met de Friese vlaai, Terschellinger  kruimelvlaai. De bodem is gevuld met appel en cranberry. De bovenlaag  bestaat uit boterkruimels, gedecoreerd met stukjes cranberry.

Display van Friesland Holland bij Limburgia Vlaai- en ijsspecialiteiten.

Yolanda (52) en Elvira (22) met de Friese vlaai, Terschellinger kruimelvlaai. De bodem is gevuld met appel en cranberry. De bovenlaag bestaat uit boterkruimels, gedecoreerd met stukjes cranberry.
Display van Friesland Holland bij Limburgia Vlaai- en ijsspecialiteiten.

Yolanda Couwenberg en dochter Elvira (student Kunst en Onderwijskunde in Engeland) presenteren onder aanvoering van echtgenoot en vader Bart in de hoofdstad van Noord-Brabant een Limburgse vlaai met een stevig Fries accent, namelijk Terschellinger Cranberry’s. En dat vier weken lang! De hele maand juli heeft de Bossche vlaaienkoning een stander met gidsen en toeristenkaarten van Friesland Holland voor de zaak staan. Er hangen ook vlaggen en tassen van het Friese bureau voor toerisme. “Friesland valt net zo in de smaak als onze Friese vlaaien,” meldt Elvira blij. Een maand eerder maakte ze reclame voor Overijssel. Limburgia zet iedere maand een provincie in de kijker

www.limburgiaderompert.nl