Gast bepaalt waarde overnachting met ontbijt in Huis ten Wolde

Publicatiedatum: 25 november 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Stunt van luxe landhotel met beauty & wellness in Friese Wouden

Directeur Sjaak Lekkerkerker.
Directeur Sjaak Lekkerkerker.

STEENWIJK (NL) – Om eens een ander geluid te laten horen naast de online veilingen en ‘beste deals’, doet gastenverblijf Huis ten Wolde in De Bult bij Steenwijk, behorend tot de vakantieregio Friese Wouden, hotelfans een bijzonder voorstel. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting met ontbijt waard is.

Directeur Sjaak Lekkerkerker: “Waardebepaling achteraf bij Huis ten Wolde betekent dat gasten niet een vooraf afgesproken prijs voor de logies betalen. Na de ervaring met de overnachting(en), het ontbijt, de service en ambiance, bepaalt de gast zelf hoe waardevol de ervaring voor hem was. Waardebepaling achteraf is dus niet gratis. De waarde drukt de gast uit in het betalen van een bedrag dat voor zijn gevoel past bij de ervaring. Nog boeiender wordt het als de gast voorstelt een deel van die waarde terug te geven als wederdienst. Huis ten Wolde wil graag waarde toevoegen aan de beleving van de gast en vertrouwt erop dat de gast dit honoreert.”

Hotel
Huis ten Wolde heeft 41 kamers, 2 restaurants en 4 vergaderruimtes, waarvan de grootste een maximum capaciteit van 350 mensen heeft. Beauty en wellness faciliteiten (sauna, zwembad) – met de gerenommeerde merken Maria Galland en O.P.I. – completeren het aanbod. Gasten beoordeelden hun verblijf via Zoover met gemiddeld een 8.6. Gasten kunnen ook terecht bij twee restaurants in het hotel: Brasserie De Huiskamer en Restaurant De Spijskamer. Beoordeeld op Eten, Service en Decor via Iens.nl staat Huis ten Wolde in de top 10 van beste restaurants in Overijssel (8,4).

Toplocatie
Het hotel ligt in de buurtschap De Bult bij Steenwijk, vlakbij de Friese grens, in het midden van de driehoek Drentse hei, Friese Wouden (met o.a. Nationaal Park Drents Friese Wold en Landgoed De Eese) en het Nationaal Park Weerribben-Wieden met Giethoorn, het gezellige stadje Steenwijk en Kalenberg. Voor uitgebreid winkelen en museum- en attractiebezoek liggen op nog geen half uur afstand Home Center in Wolvega (met 75.000 m2 het grootste woon- en designcentrum van Nederland), tropisch paradijs De Orchideeënhoeve in Luttelgeest, Heerenveen met musea als Belvédère en Van Haren, en de Friese hoofdstad Leeuwarden, onlangs uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Reserveren
De unieke ‘Bepaal zelf wat je betaalt’ actie geldt voor overnachting(en) met ontbijt voor de standaard kamer, de luxe kamer en de loggia kamer. De voorwaarden voor de actie staan op de website. Reserveren kan via e-mail info@huistenwolde.nl of telefonisch 0521- 535 400.

Link naar actie: http://www.huistenwolde.nl/nl/logies-actie
Info omgeving: www.goudenfriesewouden.nl
www.frieslandholland.nl
Info woonshopping: https://www.friesnieuws.nl/rubrieken/big-business/1127-home-center-wolvega-grootste-woonwinkelcentrum-van-nederland

Romantischer kan niet: Huis ten Wolde in de buurtschap De Bult bij Heerlijkheid De Eese. Romantischer kan niet: Huis ten Wolde in de buurtschap De Bult bij Heerlijkheid De Eese.

Romantischer kan niet: Huis ten Wolde in de buurtschap De Bult bij Heerlijkheid De Eese.