Heeg manifesteert zich 16 en 17 april als hét watersport- en vakantiecentrum van Nederland

Heeg manifesteert zich 16 en 17 april als hét watersport- en vakantiecentrum van Nederland

Publicatiedatum: 31 Maart 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Bootboulevard Heeg

Grietje Zijlstra van Haven Resort Heeg is de vrouw achter Bootboulevard Heeg.
Grietje Zijlstra van Haven Resort Heeg is de vrouw achter Bootboulevard Heeg.

HEEG (NL) – Bijna alle aan It Butlân, De Draei en It Eilân in Heeg gevestigde watersportbedrijven houden zaterdag 16 en zondag 17 april 2011 van 10.00 tot 18.00 uur open huis. Het zijn de buren van de grote watersportonderneming Ottenhome Heeg die kosteloos ruimte beschikbaar heeft gesteld aan het bureau voor toerisme Friesland Holland om er een grote vaarvakantiebeurs op te zetten.

De organisatie en promotie is in handen van Grietje Zijlstra van Haven Resort Heeg. Net als vorig jaar trekken Bootboulevard Heeg en de Frisian Boat Show samen op bij de promotie van Friesland als watersportland nummer één. De vaarvakantiebeurs vindt plaats in de evenementen- en charterhaven van Ottenhome Heeg waar talrijke mooi en slechtweervoorzieningen zijn. De deelnemers aan Bootboulevard Heeg, naast de Frisian Boat Show, zijn: 

 

Jachtwerf Heeg – De werf van de sportieve open zeilboot de Randmeer, de klassiek gelijnde G2 en tevens ANWB erkend verhuurbedrijf van de Randmeer. U bent van harte welkom voor de presentatie van de jachtwerf onder het genot van een hapje en een drankje en een proefvaart met de G2 of de Randmeer. 

Haven Resort Heeg – Neem een uniek kijkje in deze luxe jachthaven en geniet van demonstraties en presentaties van exclusieve producten met als thema Outdoor Living.

De Stille Boot – Proefvaren met verschillende types elektrische boten en aantrekkelijke pakketaanbiedingen voor elektrische buitenboordmotoren, alleen geldig tijdens Boot Boulevard Heeg.

Van der Veer Yachting – Primeur Grand Sturdy 25.9 SGF. Neem een kijkje aan boord van deze zeer luxe, makkelijk te varen boot, afgestemd op de 50-plus markt of een van de andere boten uit de chartervloot.

Van Roeden Watersport – Neem een kijkje aan boord van de Aquatico Retro 650, het nieuwe model van 2011 of een van de andere nieuwe of gebruikte boten.

Ottenhome Heeg – Maak een proefvaart met diverse zeil- en motorboten, bezichtig de nieuwe schepen RiverCruise 35 en Beneteau 34 of ervaar hoe het is om met hoge snelheid over land te racen in een Blokart van Ottenhome Heeg Events.

Tyvano/Stella Nova – Geniet van een hapje en een drankje in deze gezellige jachthaven en stap eens aan boord van een nieuwe of gebruikte Tyvano.

Prins van Oranje – Al meer dan 30 jaar een begrip in jachtbemiddeling. Prachtig aanbod eersteklas werfschepen, waaronder sloepen, weekenders, comfortabele motorjachten en een mooie collectie zeiljachten. Neem een kijkje in de 2500m2 showroom en bekijk de schepen allemaal van dichtbij.

Scheepsmotoren Heech – Neem een kijkje bij deze specialist in scheepsmotoren. Bezoek de showroom met Crescent open boten, sloepen, Ribeye rubberboten en Buster aluminium boten en een uitgebreid assortiment buitenboord- en inboardmotoren.

Info: www.bootboulevardheeg.nl

www.frisian-boatshow.nl