Hotels in Harlingen, Sneek en Leeuwarden bieden beste verblijf voor het minste geld!

Hotels in Harlingen, Sneek en Leeuwarden bieden beste verblijf voor het minste geld!

Publicatiedatum: 16 oktober 2015
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Friese hotels zijn topscorers volgens Trivago

Het bureau voor toerisme Friesland Holland adviseert buitenlandse touroperators die Amsterdam in hun programma hebben, hun gasten onder te brengen in Friese Amsterdam Hotels. Die zijn stukken voordeliger en kwalitatief veel beter, zegt ook de hotelvergelijkingssite Trivago. Een rit met een touringcar van Amsterdam naar Lemmer duurt maar een uur. Overnachten in Friesland heeft verder als voordeel dat de touroperator de ritten van en naar Amsterdam heel gemakkelijk kan opleuken met Friesland Holland’s UNESCO-tour (Schokland, Wouda-gemaal Lemmer, Waddenzee), een bezoek aan enkele Elfsteden aan de IJsselmeerkust, de Afsluitdijk, Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018, en Giethoorn. Op de foto hotel Iselmar in Lemmer, één van de ideale Amsterdam-hotels in Friesland.
Het bureau voor toerisme Friesland Holland adviseert buitenlandse touroperators die Amsterdam in hun programma hebben, hun gasten onder te brengen in Friese Amsterdam Hotels. Die zijn stukken voordeliger en kwalitatief veel beter, zegt ook de hotelvergelijkingssite Trivago. Een rit met een touringcar van Amsterdam naar Lemmer duurt maar een uur. Overnachten in Friesland heeft verder als voordeel dat de touroperator de ritten van en naar Amsterdam heel gemakkelijk kan opleuken met Friesland Holland’s UNESCO-tour (Schokland, Wouda-gemaal Lemmer, Waddenzee), een bezoek aan enkele Elfsteden aan de IJsselmeerkust, de Afsluitdijk, Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa in 2018, en Giethoorn. Op de foto hotel Iselmar in Lemmer, één van de ideale Amsterdam-hotels in Friesland. Info: www.iselmar.nl

SNEEK (NL) – Hotelvergelijkingssite Trivago heeft de trivago prijs-kwaliteit-ranglijst van Nederland gepubliceerd. De ranglijst is gebaseerd op de combinatie van gemiddelde hotelprijzen van bestemmingen en de reputatie van de lokale hotels. Harlingen en Sneek scoren als beste in de ranking, gevolgd door Leeuwarden op een 7e plaats. Dit houdt in dat Friesland 3 bestemmingen heeft in de top 10 van Nederland met beste hotels hebben voor de gunstigste prijs!

Jules Dijkstra van Trivago in Düsseldorf: “Het idee achter het vergelijken van hotels en overnachtingsprijzen is dat je enerzijds een hotel boekt dat van goede kwaliteit is, maar anderzijds ook dat je er niet teveel voor hoeft te betalen. Hotelvergelijkingssite www.trivago.nl snapt dit en komt daarom met een top 10 van Nederlandse bestemmingen waar hotels gemiddeld de beste service leveren voor het minste geld. De Nederlandse bestemmingen waar reizigers de beste hotels boeken tegen de laagste vergoeding liggen in Friesland. De nummer één en twee op de lijst zijn Harlingen en Sneek. In deze steden bieden hotels de beste gastvrijheid tegen verhoudingsgewijs de laagst mogelijke prijs in Nederland. Ook Nijmegen, Alkmaar en Amersfoort komen op nummer drie, vier en vijf, goed uit de bus.

Grote steden
Steden die minder goed scoren zijn vooral grote hotelsteden zoals Maastricht, Rotterdam en Den Haag.
Dijkstra: “Deze steden hebben vanwege de grotere vraag naar hotels de mogelijkheid om vaak iets hogere prijzen te vragen, ongeacht het niveau van de service. Amsterdam staat helemaal onderaan de lijst. Amsterdam is verreweg de duurste hotelstad van Nederland. Hoewel de hoofdstad een behoorlijk aantal hele goede hotels heeft wordt hier tevens een relatief hoge prijs voor betaald.”

Het ideale hotel tegen het beste tarief
www.trivago.nl is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 250 boekingssites.
“Gecombineerd met 200 miljoen geïntegreerde hotelreviews en meer dan 15 miljoen foto’s is trivago de ideale bron voor objectieve en onafhankelijke hotelinformatie. Sinds haar oprichting in 2005 is trivago uitgegroeid tot een internationaal fenomeen met maar liefst 120 miljoen bezoekers per maand,” aldus Dijkstra.

Meer informatie over Trivago en de volledige ranglijst:
http://imgec.trivago.com/contentimages/press/texts/Best_value_2015_Nederland.pdf
www.trivago.nl

Hotels in Friesland:
www.amsterdamhotels.frl
www.fhhotels.nl
www.frieslandholland.nl

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl

Informatie over busreizen naar Friesland:
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Een top busdagtocht: van hotel Galamadammen in Koudum langs de Friese IJsselmeerkust, over de Afsluitdijk naar Amsterdam en ’s avonds terug via de polders van Flevoland. Friesland Holland-relatie RAN Tour uit België maakt dit soort tochten.

Een top busdagtocht: van hotel Galamadammen in Koudum langs de Friese IJsselmeerkust, over de Afsluitdijk naar Amsterdam en ’s avonds terug via de polders van Flevoland. Friesland Holland-relatie RAN Tour uit België maakt dit soort tochten. Info: www.rantour.be

Zeer geschikt voor touroperating richting Amsterdam, het WTC-Expohotel van Westcord in Leeuwarden.

Zeer geschikt voor touroperating richting Amsterdam, het WTC-Expohotel van Westcord in Leeuwarden. Info: www.wtc-hotel-leeuwarden.nl