Outlet Weekend voor boten, campers en auto’s

Outlet Weekend voor boten, campers en auto’s

Publicatiedatum: 16 Juli 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

WTC Expo bundelt kleine beurzen

LEEUWARDEN (NL) – Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 oktober 2013 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats. Deze beurs is speciaal voor gebruikte boten, campers, caravans en auto’s.

Campers zijn in en concurreren met kajuitboten. WTC Expo in Leeuwarden haakt op die trend in met een gebruikte botenbeurs waaraan kampeerauto’s toegevoegd worden. Bijgaande foto is gemaakt in Lemmer, op de camperplaats van de geheel gerenoveerde Jachthaven Lemmer Binnen. Info:  https://www.friesnieuws.nl/4391 Campers zijn in en concurreren met kajuitboten. WTC Expo in Leeuwarden haakt op die trend in met een gebruikte botenbeurs waaraan kampeerauto’s toegevoegd worden. Bijgaande foto is gemaakt in Lemmer, op de camperplaats van de geheel gerenoveerde Jachthaven Lemmer Binnen. Info:  https://www.friesnieuws.nl/4391
Campers zijn in en concurreren met kajuitboten. WTC Expo in Leeuwarden haakt op die trend in met een gebruikte botenbeurs waaraan kampeerauto’s toegevoegd worden. Bijgaande foto is gemaakt in Lemmer, op de camperplaats van de geheel gerenoveerde Jachthaven Lemmer Binnen. Info:  http://lemmerbinnen.nl/

Het is een samenvoeging van twee kleine beurzen, de gebruikte botenbeurs Bootoutlet en Kampeeroutlet. Organisator Pieter Fokkema verwacht met het bundelen van beide beurzen en het toevoegen van auto’s, dat de segmenten elkaar versterken.

 

“De beurs vindt plaats in drie beurshallen van het WTC Expo hallencomplex met een oppervlakte van 25.000m2. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een autohal met autooccasions, een kampeerhal met tweedehands hands campers, caravans en kampeeraccessoires. In de botenhal vind je gebruikte boten en marktkramen met watersporttoebehoren. Met de beurs wordt een platform geboden waar bedrijven op een gemakkelijke en voordelige manier hun voer,- of vaartuig kunnen aanbieden. Ook is het voor particulieren mogelijk een verkoopplaats voor boot, camper of caravan te huren.”

 

Volgens Fokkema onderscheidt de beurs Outlet-weekend zich van andere occasionbeurzen door de mix van campers, boten, auto’s en caravans, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De organisatie rekent op 500 voer- en vaartuigen en 15.000 bezoekers.

Wanneer
Outlet-weekend wordt gehouden van 18 tot en met 20 oktober 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.outlet-weekend.nl