Proefvaardagen 2018: kennismaking met motorjacht als meest flexibele vakantieverblijf

Proefvaardagen 2018: kennismaking met motorjacht als meest flexibele vakantieverblijf

Varen in watersportparadijs Friesland kan en mag iedereen!

Proefvaardagen 2018: kennismaking met motorjacht als meest flexibele vakantieverblijf

SNEEK (NL) – Nog nooit met een kajuitmotorjacht gevaren? En elke keer als u zo’n luxe boot met blije vakantiegangers ziet, denkt u dan: dat zou ik ook graag willen, maar het zal wel duur zijn? Bent u een gevorderde huurder van plezierjachten, maar u wilt wel eens wat anders proberen? Bent u afhankelijk van een rolstoel en een vaarvakantie lijkt u helemaal het einde? Fietst u graag, maar weet niet dat een kajuitboot dan het ideale vakantiehuis is? Denkt u dat het besturen van een motorboot moeilijk is en u meer dan acht uur vaarinstructie nodig heeft om goed te kunnen afvaren en aanleggen? En dat u een vaarbewijs nodig heeft? 

Friesland is hét vaarvakantieland van Europa, een gigantisch waterrecreatiepark. Je kunt oneindig veel lussen varen in wel tien zeer verschillende landschappen. Je hoeft nooit twee keer dezelfde vaarweg af te leggen en je kunt bijna overal aanleggen: in de natuur (Marrekrite ligplaatsen), in het centrum van historische dorpen en stadjes en in professionele jachthavens met onnoemelijk veel comfort- en milieuvoorzieningen. Foto: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst.

Kom voor ontnuchterende antwoorden op alle vragen en aangenaam verrassende ontdekkingen in het voorjaar naar één van de proefvaardagen die het bureau voor toerisme Friesland Holland organiseert in samenwerking met jachtverhuurders. De data worden ieder jaar in januari bekendgemaakt. Kijk op www.proefvaardagen.com

Lees meer Proefvaardagen 2018: kennismaking met motorjacht als meest flexibele vakantieverblijf