Rondvaardij Princenhof Earnewâld overgenomen door personeel

Rondvaardij Princenhof Earnewâld overgenomen door personeel

Friesland Holland hervat cruises met Wetterprinses

EARNEWÂLD (NL) – Door de overname van Rondvaardij Princenhof in Earnewâld, inclusief de Wetterprinses en de Marprinses, door de personeelsleden Nynke de Vries en haar partner Roel de Jong op 17 maart 2017, kan Friesland Cruises, een onderdeel van het bureau voor toerisme Friesland Holland, weer all-in bootreizen vanaf hotel Princenhof organiseren.

Nynke de Vries (rechts) is al 20 jaar werkzaam voor Rondvaardij Princenhof en het gezicht van de onderneming die het laatst in handen was van reder Dirk Koomen. Die heeft 17 maart 2017 de boten Wetterprinses en de veel grotere Marprinses aan De Vries en haar partner Roel de Jong verkocht.

De eerste meerdaagse reis met de Wetterprinses is de Leeuwarden 2018 Cruise van maandagmorgen 31 juli tot en met donderdagmorgen 3 augustus 2017. Uitvalsbasis is hotel Princenhof van de familie Roders aan de plas It Wiid in Earnewâld, het hart van Nationaal Park De Alde Feanen. Het betreft een volledige verzorgde en dagelijks door een meertalige Friesland Holland reisleider begeleide tocht, inclusief een “canal cruise” met een luxe praam van Jacob Nauta uit Warten dwars door de monumentenrijke binnenstad van Leeuwarden. Nauta zal ’s avonds laat ook een candle light cruise door het natuurgebied uitvoeren met zijn nieuwe elektrische praam.

Friesland Cruises
Volgende week staat de reis boekbaar op het internet, op www.frieslandcruises.nl waar ook de Fries Erfgoed Cruise met Siegfried Schoegje’s Klifrak vanaf hotel Galamadammen te boeken is. Een uitgebreide brochure van alles cruises kan via info@frieslandholland.nl of telefoon 0561-615364 aangevraagd worden.

Meer informatie:
www.frieslandcruises.nl
www.canalcruises.frl

De Wetterprinses is een dubbeldekse rondvaartboot met keuken en lift. De 50 opvarenden kunnen allen buiten, op het zonnedek, of binnen in de salon zitten.

De Wetterprinses.

De Wetterprinses.

De Wetterprinses.

De Marprinses.

Voor de nieuwe Leeuwarden 2018 Cruise is hotel Princenhof in Earnewâld de uitvalsbasis.

Hotel Princenhof in Earnewâld.

Hotel Princenhof in Earnewâld.

Hotel Princenhof in Earnewâld.

Hotel Princenhof in Earnewâld.

Praamvaren in Leeuwarden. Met Canal Cruises Friesland dwars door de binnenstad. Info: www.canalcruises.frl

Praamvaren in Leeuwarden.

Praamvaren in Leeuwarden.

Praamvaren in Leeuwarden.

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief