Sneek grootste standhouder op Boot Düsseldorf

Sneek grootste standhouder op Boot Düsseldorf

Publicatiedatum: 21 november 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Gloednieuw motorjacht van Aquanaut dé blikvanger

DÜSSELDORF (D) – Het Sneker jachtbouwbedrijf Aquanaut Yachting Holland, dat de afgelopen maanden verblijd werd met zeer interessante orders, gaat met maar liefst drie gloednieuwe motorjachten naar Boot Düsseldorf (18-26 januari 2014).

Eén ervan leent werfbaas Mark Bakker uit aan het bureau voor toerisme Friesland Holland om als blikvanger te dienen op het motorjachtcharterplein van het regiomarketingbureau in hal 14. Daarop zijn onder andere de motorbootverhuurders Veldman Yacht Charters (Sneek), Zijda Yachting (Sneek) en Hart van Friesland (Uitwellingerga) vertegenwoordigd. Ter versterking van de aanwezigheid van Sneker jachtverhuurders komt op het plein ook een Sneek-stand met Sneek-magazines, ook van Friesland Holland, die wordt bemand door manager Petra Miedema en collega’s van Sneek Promotion en VVV Sneek.

Nieuwe formule
Het stalen motorjacht van Aquanaut, een Drifter 1300 CS, ondersteunt ook de deelname van de nieuwe jachtverhuurorganisatie Aquanaut Yachtcharter International met partners als Yachtcharter Römer in Buchholz-Müritz in Oost-Duitsland, Yachtcharter De Brekken in Lemmer, Aquanaut Yachtcharter in Sneek en de Stichting Aangepaste Watersport Friesland (SAWF, rolstoelvriendelijke Aquanaut Euopean Voyager). Zij sluiten zich als Aquanaut-verhuurders aan bij Boat Charter Holland, de bootverhuurpromotieorganisatie van het Friese bureau voor toerisme.

Aquanaut Yachtcharter International is een formule van Friesland Holland om de verkoop en verhuur van Aquanauts in Europa te bevorderen. Het concept is ook ontwikkeld om de custom built staaljachtbouw en bootverhuur in Friesland in het algemeen meer in beeld te brengen. Deze typisch Friese bedrijfstak is wereldwijd uniek en voor de Friese economie van grote betekenis.   

Info: http://www.aquanaut.nl/
http://www.yachtcharter-roemer.de/
https://www.brekken.nl/
http://www.varenmethandicap.nl/
www.boatcharterholland.nl

Een 13 meter lange Aquanaut zal op het motorbotenplein van Friesland Holland op Boot Düsseldorf prijken. Een 13 meter lange Aquanaut zal op het motorbotenplein van Friesland Holland op Boot Düsseldorf prijken.

Een 13 meter lange Aquanaut zal op het motorbotenplein van Friesland Holland op Boot Düsseldorf prijken.