Tjeukemeer Delfstrahuizen super, Oude Schouw Akkrum bedroevend

Tjeukemeer Delfstrahuizen super, Oude Schouw Akkrum bedroevend

Publicatiedatum: 20 April 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Zoover Vakantiebeoordelingen over Friese hotels:

Tjeukemeer Delfstrahuizen super,
Oude Schouw Akkrum bedroevend

Hotel Landgoed De Oude Schouw aan het Prinses Margrietkanaal in Akkrum is volgens Zoover geen aanrader.
Hotel Landgoed De Oude Schouw aan het Prinses Margrietkanaal in Akkrum is volgens Zoover geen aanrader. Info: https://www.friesnieuws.nl/2098

AKKRUM (NL) – Zoover vakantiebeoordelingen heeft de vijf beste en vijf slechtste hotels van Nederland bekend gemaakt. De beoordeling van álle logementen zijn te vinden op de site van Zoover. De door de reisorganisatie Friesland Holland Travel geboekte hotels en pensions kregen bijna alle het predicaat goed tot zeer goed (http://www.frieslandhollandtravel.nl/hotels/overzicht-hotels). De Oude Schouw is geen relatie van Friesland Holland, hotel Tjeukemeer wel.

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties op Zoover. Wereldwijd middels een klein aantal Zoover Awards (beste in haar categorie per regio en streek) of een Zoover Recommendation (overall goed beoordeeld). Of met de hoofdprijs: het best én slechtst beoordeelde hotel van Nederland volgens de bezoekers van Zoover.

De vijf beste

Waar vorig jaar Designhotel Texel Suites zich de overtuigende winnaar mocht noemen, gaat dit jaar de eer van ‘Best gewaardeerde hotel 2011’ naar Hotel Adler in Valkenburg met een gemiddelde van een 9.6. De uitslag van de top 3 best beoordeelde hotels werd beslecht op enkele honderdsten. Op een gedeelde tweede plaats vinden we dan ook twee bijna gelijke topscores terug: Hotel Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen, Pension Panta Rhei in Cadzand met een 9,6.

Top 5 beste hotels van Nederland:
1. Hotel Adler in Valkenburg (Zoovercijfer 9.6)
2. Het Tjeukemeer in Delfstrahuizen (Zoovercijfer 9.6)
3. Pension Panta Rhei in Cadzand (Zoovercijfer 9.6)
4. Hotel Airport Texel (Zoovercijfer 9.5)
5. Hotel Bosch en Zee in Domburg (Zoovercijfer 8.9)

 

De vijf slechtste

De tegenhanger van goed is slecht: City Hotel in Scheveningen neemt dit jaar de titel van ‘Het slechtste hotel van Nederland’ over van Hotel Benelux in Rotterdam. City Hotel scoort een gemiddeld cijfer van een 3 en staat daarmee bovenaan de lijst van de vijf slechtst beoordeelde hotels:

Top 5 slechtste hotels van Nederland:

1. City Hotel in Scheveningen (Zooverscore 3.0)
2. Hotel Landgoed de Oude Schouw in Akkrum (Zooverscore 3.1)
3. Beach Hotel in Zandvoort (Zooverscore 3.8)
4. Hotel du Commerce in Middelburg (Zooverscore 4.7)
5. Hotel Astra in Apeldoorn (Zooverscore 4.8)

Criteria

De titels ‘Het best en slechtst beoordeeld hotel van Nederland’ zijn gebaseerd op de gemiddeld score van de algemene waardering van de bezoekers van Zoover. Alleen hotels met een minimum aantal beoordelingen tussen maart 2010 en maart 2011 dongen mee.

Zoover is de grootste beoordelingssite van Nederland en ziet het als haar taak om eerlijke informatie te verschaffen aan reizigers, zodat iedereen een juiste keuze kan maken. Onafhankelijke informatievrijheid is daarbij een vereiste. Zoover heeft 1,2 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld.

Info: www.zoover.nl
Beoordeling De Oude Schouw: http://www.zoover.nl
Beoordeling Hotel Tjeukemeer: http://www.zoover.nl