Viva la Frisia!

Viva la Frisia!

Publicatiedatum: 10 oktober 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Jongerenvakanties

Een jonge reiziger uit Milaan is dankzij Groningen Airport Eelde,  RyanAir en Friesland Holland Airport Shuttle Service no time in het bij  de jeugd populaire vakantiebestemmingen in Friesland.
Een jonge reiziger uit Milaan is dankzij Groningen Airport Eelde, RyanAir en Friesland Holland Airport Shuttle Service no time in het bij de jeugd populaire vakantiebestemmingen in Friesland.

WOLVEGA (NL) – Viva la Frisia! Onder deze formulenaam gaat Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland, in 2013 watersport- en fietsvakanties op de markt brengen. Het wervingsgebied is Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Noord-Italië, Noord-Spanje en Tsjechië.

Geen feesten voor beesten, maar actieve full-service vakanties van een week voor twee tot twaalf personen met veel afwisseling en fun. Voorbeelden zijn twee dagen privézeilles in een Fox kajuitzeiljachtje en daarna vijf dagen zelfstandig verder, een Friese Meren + Zeven van de Elfsteden-tour per motorjacht inclusief een halve dag vaarles, hotel + sloepvakanties en bed and breakfast + sloepvakanties inclusief een halve dag vaarinstructie van gids, zeven dagen IJsselmeerkust in een low-budget-holiday-home inclusief vijf dagen kitesurfles, een zevendaagse Beach & Bike tour langs hotelletjes en pensions. De boten en vakantiehuisjes hebben een volledige uitrusting met beddengoed en huishoudlinnen.

Info reisorganisatie Fries Bureau voor Toerisme: www.frieslandtravel.nl

Double spread-advertentie voor magazines.

Double spread-advertentie voor magazines.