Advertentieloze viertalige gids over het waterland van Friesland nu online

Advertentieloze viertalige gids over het waterland van Friesland nu online

Presentatie “unique boating and cycling” op Friesland-plein Boot Düsseldorf

WOLVEGA (NL) – Honderd Friese bedrijven in de watersport- en horecasector, de provincie Fryslân, UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal, Boot Holland (WTC Expo), Kuiper Verzekeringen en Sonnema Berenburg sponsoren Friesland Holland’s campagne voor het Friese waterland op Boot 2019 in Düsseldorf (19-27 januari). Een onderdeel is het gloednieuwe, advertentieloze, viertalige en gratis verkrijgbare magazine over recreatie aan en op het water in Friesland.

De voorpagina van de nieuwe gids over waterland Friesland, ook een productie van Friesland Holland News & Marketing.

Het Fries bureau voor toerisme presenteert het 96 pagina’s tellende blad met reportages, veel foto’s, kaarten, routes, boot- en fietsarrangementen en overzichten in diverse stands, onder andere in vakantiehal 14 op het Friesland-plein en in motorjachtenhal 17 bij Kuiper Jachtverzekeringen.
Ondernemingen als Friesland Holland News & Marketing, de Friese Vloot, Friesland Charter, Zijda Yachting, Hart van Friesland, Veldman Yacht Charters, Sailcharter Friesland en Friesland Holland Travel Service zijn rondom de Lemsteraak van Heech by de Mar midden in hal 14 gepositioneerd. Het Wolvegaster nieuws- en marketingbureau vertegenwoordigt de provincie Fryslân als hét water- en fietsvakantieland van Europa en talrijke recreatiebedrijven die geen stand op Boot hebben. In een van de stands van Friesland Holland, naast de aak, komt ter opvrolijking van de Friese presentatie een Proef Friesland-stand van Sonnema.

Vervolg
Redacteur Albert Hendriks sloot 8 januari de opname van bedrijven, dorpen en steden, omdat het blad naar de drukker moest. Zij die zich niet of niet tijdig aanmelden hoeven niet te treuren, want het blad krijgt spoedig een vervolg, een uitbreiding met onder andere Makkum en Grou.
“De belangstelling kwam langzaam op gang. Naarmate Boot Düsseldorf dichterbij kwam en men zag hoe het aan het internet en nieuwssites gekoppelde blad eruit ging zien, had ik rap het vereiste volume. Het niet kunnen plaatsen van advertenties is nieuw in de tijdschriftenwereld. Nu ziet iedereen dat door strakke thematische spreads, dubbele pagina’s met kaartgerelateerde infoblokken, en een uniforme opmaak, een heel overzichtelijk magazine wordt gecreëerd. Bij de samenstelling van onze 260 pagina’s tellende reisgids Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas, die onder andere via boekhandels wordt verkocht, is ook voor deze opzet gekozen. Daarvan zijn inmiddels al 2.000 de deur uit.”

Blader hier:
Blader hier in het nieuwe magazine over waterrecreatie in Friesland:
www.frieslandholland.nl/waterland/

Meer info Friesland op Boot Düsseldorf:
Friesland Holland News & Marketing staat in hal 14, stand E23, op het Friesland-plein.
Friesland Holland Travel Service staat ook in hal 14, stand D18, ook op het Friesland-plein.
Interactieve plattegrond:
https://www.boot.de/cgi-bin/md_boot/lib/pub/tt.cgi/Interaktiver_Hallenplan.html?oid=62969&lang=1&ticket=g_u_e_s_t&src=hallenplan

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief