Advertentieloze viertalige gids over het waterland van Friesland nu online

Advertentieloze viertalige gids over het waterland van Friesland nu online

Presentatie “unique boating and cycling” op Friesland-plein Boot Düsseldorf

WOLVEGA (NL) – Honderd Friese bedrijven in de watersport- en horecasector, de provincie Fryslân, UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal, Boot Holland (WTC Expo), Kuiper Verzekeringen en Sonnema Berenburg sponsoren Friesland Holland’s campagne voor het Friese waterland op Boot 2019 in Düsseldorf (19-27 januari). Een onderdeel is het gloednieuwe, advertentieloze, viertalige en gratis verkrijgbare magazine over recreatie aan en op het water in Friesland.

De voorpagina van de nieuwe gids over waterland Friesland, ook een productie van Friesland Holland News & Marketing.

Het Fries bureau voor toerisme presenteert het 96 pagina’s tellende blad met reportages, veel foto’s, kaarten, routes, boot- en fietsarrangementen en overzichten in diverse stands, onder andere in vakantiehal 14 op het Friesland-plein en in motorjachtenhal 17 bij Kuiper Jachtverzekeringen.
Ondernemingen als Friesland Holland News & Marketing, de Friese Vloot, Friesland Charter, Zijda Yachting, Hart van Friesland, Veldman Yacht Charters, Sailcharter Friesland en Friesland Holland Travel Service zijn rondom de Lemsteraak van Heech by de Mar midden in hal 14 gepositioneerd. Het Wolvegaster nieuws- en marketingbureau vertegenwoordigt de provincie Fryslân als hét water- en fietsvakantieland van Europa en talrijke recreatiebedrijven die geen stand op Boot hebben. In een van de stands van Friesland Holland, naast de aak, komt ter opvrolijking van de Friese presentatie een Proef Friesland-stand van Sonnema.

Lees meer Advertentieloze viertalige gids over het waterland van Friesland nu online