Aqua Zoo Friesland in sprookjesachtige sferen

Aqua Zoo Friesland in sprookjesachtige sferen

Publicatiedatum: 1 Maart 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Midwinter Lichtjesroute:  

LEEUWARDEN (NL) – Een bijzonder gezicht in Aqua Zoo Friesland: een grote draak van 5 meter, enorme lotusbloemen, pauwen, zwanen en andere lichtsculpturen en vele Aziatische lampionnen in alle soorten, maten en kleuren. De Midwinter Lichtjesroute die sinds deze week in het dierenpark staat, heeft al vele bezoekers verrast

De lampionnen die het park verlichten creëren tegen de schemering een sprookjesachtige sfeer. Een bijzondere beleving, zowel voor kenners van het dierenpark als voor bezoekers die het park voor de eerste keer bezoeken. De Midwinter Lichtjesroute is nog tot en met zondag 6 maart 2011 te bewonderen.

Zo tegen de schemering maken de dieren in Aqua Zoo Friesland zich op om te gaan slapen. Tijdens de Midwinter Lichtjesroute is het park tot 19.00 uur geopend, dus voor bezoekers een unieke kans om dit schouwspel van de dieren te bewonderen. Veren worden gepoetst en dieren kruipen dicht tegen elkaar. Andere dieren worden juist actief; voor hen begint het dan pas. Tijdens de Midwinter Lichtjesroute wordt er dagelijks een rondleiding gegeven, waarbij wonderlijke wetenswaardigheden worden verteld over dieren in de nacht. Bezoekers van Aqua Zoo Friesland kunnen om 17.00 uur aansluiten bij de gratis themarondleiding door het park. De themarondleiding is gratis voor bezoekers van Aqua Zoo Friesland na betaling van entree.

 

Bezoek de Midwinter Lichtjesroute met 25% korting

Aqua Zoo Friesland is tijdens de Midwinter Lichtjesroute (nog tot en met 6 maart 2011) langer geopend: van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op vertoon van een meegebrachte lampion krijgen bezoekers 25% korting op de entree, één persoon per lampion. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of arrangementen.

Openingstijden: oktober t/m april 10.00-17.00, mei t/m september 9.30-18.00

Entreeprijzen: volwassenen Euro 17,00, kinderen 3 t/m 11 jaar Euro 14,50

Aqua Zoo Friesland, De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden, tel.: 0511-431214, www.frieslandzoo.nl

Kijk voor meer informatie over de Midwinter Lichtjesroute op www.frieslandzoo.nl