B&B en pannenkoekenrestaurant Rijsterbosch in andere handen

B&B en pannenkoekenrestaurant Rijsterbosch in andere handen

Landhuis van It Fryske Gea aan rand van Rysterbosk Gaasterland

B&B en pannenkoekenrestaurant Rijsterbosch in andere handen

RIJS (NL) – Aardverschuiving in de horeca in Rijs: twee maandan na de overname van Hotel Gaasterland door Fletcher Hotels (1 november 2022) gaat pannenkoekenrestaurant en bed and breakfast Rijsterbosch, gevestigd in een landhuis van It Fryske Gea, in andere handen over. 1 Januari 2023 nemen Belgen het gastvrijheidsbedrijf met drie zeer luxe kamers over van Michiel Lunenberg (57) en Maja Ganzevles (61).

Pannenkoekenrestaurant en bed and breakfast Rijsterbosch in Rijs. Foto’s: Albert Hendriks, Fries Nieuws, de nieuwsdienst van het bureau voor toerisme van Fryslân en reisorganisatie www.frieslandhollandtravel.nl

Zij runden Rijsterbosch al bijna tien jaar na de tien jaar daarvoor in Zweden in de business te hebben gezeten in combinatie met een camping. Het duo gaat terug naar Zweden, het land waarvan ze grote fans zijn. It Fryske Gea is volgens de heer Lunenberg akkoord met de overdracht van het monumentale huis aan de rand van het Rijsterbos aan de nieuwe huurders.

MEER INFO:
www.friesnieuws.nl/friese-bed-and-breakfasts-steeds-vaker-luxer-dan-vier-en-vijfsterrenhotels/
www.rijsterbosch.nl

Meer info over Friesland:
www.frieslandholland.nl

Friesland vakanties met SGR-garantie en andere unieke zekerheden van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland:
www.frieslandhollandtravel.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief/