Bezoek aan zakenbeurs in Leeuwarden de moeite waard, vooral voor MKB’ers

Bezoek aan zakenbeurs in Leeuwarden de moeite waard, vooral voor MKB’ers

Vandaag nog te bezoeken van 11.00 tot 21.00 uur

LEEUWARDEN (NL) – Is de koffie op de zaak “net te sûpen”? Denkt u dat alle exportbevorderaars van de provincie Fryslân in een pak(je) van Rinsma rondlopen, dat uw secretaresse de blondste van Friesland is, alleen mannen verstand van bier hebben en u net zo goed kunt rijden als Max Verstappen?

Hieronder 42 foto’s van de Bedrijven Contactdagen Noord (BCDN) in WTC Expo te Leeuwarden met bekende Friezen Marjan Soepboer, Gert van der Wiel, Egon Diekstra, Anne De Vries, Maarten Offinga, Jacquelina Dijkstra, Gerben Okkinga, Jaap Touwen, Ulbe Postma, Jan Dijkema, Alie Kuindersma, Jacco van Emst en René Van der Bles.

Loopt bij u ook de spanning op in een Tesla of E-Vito van Mercedes Benz? Bent u net zo’n een ondernemend type als Sander de Rouwe, Klaas Kielstra, Johannes Kramer, Sietske Poepjes en Michiel Schrier? Heeft u nog woestere plannen dan deze politici?
Als een of meer van deze vragen door u bevestigend worden beantwoord, dan moet u vandaag, woensdag 20 maart 2019, de zakenbeurs BCDN in WTC Expo in Leeuwarden bezoeken. Dat kan van 11.00 tot 21.00 uur. U kunt gratis naar binnen via www.bcdn.nl/bezoekers/. Voor jonge aankomende ondernemers is er ook veel te beleven!
De redactie van Fries Nieuws was er gisteravond maar anderhalf uur en heeft genoten van de ‘kangoeroes‘. Hoogpotige bazen en baasjes met volle en lege buidels, allen vrolijk springend van het ene naar het andere hok met potentiële partners. Weet u hoe ze in Australië een kangoeroemannetje noemen? Boomer! Een vrouwtje is een Flyer.

Meer info:
www.bcdn.nl

Nieuw bij Friesland Holland, de blauwe gids:
Blader hier in het nieuwe magazine over waterrecreatie in Friesland:
www.frieslandholland.nl/waterland/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief