Bij Hajé Joure zijn ze elke dag druk met het opvrolijken van het hotel-restaurant én de shop

Bij Hajé Joure zijn ze elke dag druk met het opvrolijken van het hotel-restaurant én de shop

Nieuw: terrasvlonder in vijver, fietsenstalling, terras en 25 kamers

JOURE (NL) – Bij hotel, restaurant en cadeaushop Hajé Joure zijn ze continu bezig met het verfraaien van de zaak zonder dat de gasten er hinder van ondervinden, en dat al een paar jaar. Door het uitgekiende stappenplan blijft de zaak bij de tijd en wordt inkomstenderving door grote verbouwingen vermeden. Door de flinke renovatie van de hotelkamers, de opwaardering van het terras met veel bloemen, boompjes en zon- en regenwering, de uitbreiding met een afsluitbare fietsenstalling en een vlonder boven de vijver is het horecabedrijf een vrolijk en trendy vakantiehotel geworden.

De firma Bossto uit Stompetoren (bij Alkmaar) legt in de vijver van het Hajé hotel-restaurant aan de rand van Joure een vlonder van 106 vierkante meter aan. Het van tropisch hardhout opgetrokken plateau sluit aan op het geheel vernieuwde natuurterras. Foto: Albert Hendriks www.frieslandhollandtravel.nl

De kamers zijn niet groot, maar groot genoeg en voorzien van alle gemakken die bijvoorbeeld viersterrenhotels kenmerken. Airconditioning is zoiets. 25 van de 46 kamers zijn inmiddels onder handen genomen. Nu buigen eigenaar Thierry de Jager, zijn technische man Dominic Schaafsma en locatiemanager Pascal Wijnstra zich over nieuwe kleuren voor de buitenkant. Met andere woorden: het wordt nóg mooier.

Lees meer Bij Hajé Joure zijn ze elke dag druk met het opvrolijken van het hotel-restaurant én de shop