Braakballen pluizen in informatiecentrum Mar en Klif

Braakballen pluizen in informatiecentrum Mar en Klif

Publicatiedatum: 8 Februari 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Woensdagmiddag 16 februari 2011:

OUDEMIRDUM (NL) – Op woensdagmiddag 16 februari 2011 organiseert Informatiecentrum Mar en Klif in Oudemirdum een braakballenmiddag. Plaats van handeling is het Informatiecentrum aan de Brink 4 in Oudemirdum. De Kerkuilen werkgroep in Balk levert de braakballen aan.

Manager Iris Nutma van Gaasterland Promotion: “Het pluizen van braakballen is een leerzame bezigheid, eenvoudig te leren en kinderen vinden het heel erg leuk om te doen. Tijdens de middag zijn deskundige begeleiders aanwezig om de kinderen bij te staan en er liggen allerlei hulpmiddelen klaar, zoals pincetten, vergrootglazen, posters, naslagwerken en een werkboekje. Ook ouders zijn welkom om de ontdekkingstocht van hun kind te volgen in Mar en Klif. Aan het einde van de middag mogen de kids het werkboekje en hun vondsten natuurlijk meenemen naar huis.”

De middag is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. De aanvang is om 14.00 uur. De middag duurt tot 16.00 uur. Opgave kan tot 15 februari via telefoonnummer 0514-571777. Deelnamekosten: € 4,00

Info Gaasterland: www.gaasterlandtouristinformation.nl