Eerste lifestyle-restaurant van Friesland geopend

Eerste lifestyle-restaurant van Friesland geopend

Publicatiedatum: 15 oktober 2014
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Home Center Wolvega stapt ook in inrichting trendy horecabedrijven

Home Brasserie
Home Brasserie

WOLVEGA (NL) – Het duurste warme gerecht kost er € 12,75 en voor een broodje gezond “zoals het hoort” pin je € 5,75. En dat in één van de mooiste restaurants van Nederland.

Home Center in Wolvega opende de gloednieuwe zaak, die gerund wordt door Beijk uit Leek, vlak voor de zaterdag 11 oktober 2014 begonnen Wooninspiratiedagen van Wonen & Co van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. Het evenement duurt tot en met zaterdag 18 oktober 2014. Dan is er ook live-muziek van The Lion Rules en een presentatie van Friese streekproducten in de Henders & Hazel lounge, tegenover het nieuwe bedieningsrestaurant dat de naam Home Brasserie draagt.

Dubbele functie
140 Personen kunnen er in een huiselijke en landelijke sfeer genieten van een kop koffie of een maaltijd, met zicht op de indoor woonwinkelstraat of een Fries landschap met paarden en schapen. Het restaurant heeft een dubbele functie. Het biedt niet alleen culinair entertainment aan de duizenden bezoekers van de grootste en meeste woonstijlen omvattende woonboulevard van Nederland, maar is ook een inspiratiebron voor horecaondernemers uit heel Nederland en de grensstreek met Duitsland. “Het is een zeer trendy en sfeervolle eet- en drinkgelegenheid met vele gezichten en daardoor een plek waar restaurant- en kantinehouders ideeën op kunnen doen. We hebben nu inrichtingen voor elk type horecabedrijf en er komt nog meer,” licht directeur Sikko Kapenga toe.

Info: www.homecenter.nl

Fotopresentatie van het lifestyle-restaurant Home Brasserie in Home Center in Wolvega:

[widgetkit id=20]