Friesland Attractions & Routes verschijnt volgende week met héél veel nieuwe uittips

Friesland Attractions & Routes verschijnt volgende week met héél veel nieuwe uittips

Na magazine Leeuwarden-Friesland 2018 nu ook mega toeristenkaart van Friesland Holland

Friesland Attractions & Routes verschijnt volgende week met héél veel nieuwe uittips

LEEUWARDEN (NL) – Je vindt ze in de vernieuwde NewsPaperMap ‘Friesland Attractions & Routes 2017-2018’ van het bureau voor toerisme Friesland Holland: zeer gedetailleerde kaarten van Friesland en het centrum van Leeuwarden (de culturele hoofdstad van Europa in 2018), bijna 300 bezienswaardigheden, topterrassen, dé leukste attracties voor kinderen (Fun for Kids), de tuinen van Friesland, surfparadijs Friesland, canal cruises in Leeuwarden en alle Elfsteden- en Friese Woudenroutes met fietsknooppunten.

De voorpagina van de NewsPaperMap® ‘Friesland Attractions & Routes’ 2017-2018. Bekijk de hele toeristenkaart hier: www.hollandattractions.nl

De megakaart van 95 cm breed en 60 cm hoog wordt gevouwen tot ruim A4 en wordt vanaf volgende week vrijdag verspreid. De zeer informatieve kaart wordt in combinatie met het nieuwe, nu in de maak zijnde internationale magazine ‘Holland Group Travel’ aan reisorganisatoren en busondernemers verstrekt. Friesland Holland staat in juli weer op een grote bussenbeurs in Köln.

Uitgebreide internationale distributie
De NewsPaperMap ‘Friesland Attractions & Routes’ is de grootste en meest complete toeristenkaart van Friesland en omgeving. Hij is overal gratis verkrijgbaar! De distributie van de kaart is niet minder uniek dan de inhoud. Friesland Holland heeft een ongekend omvangrijk internationaal netwerk waar haar vakantiegidsen en toeristenkaarten verkrijgbaar zijn. Het bureau voor toerisme heeft meer dan duizend relaties in Friesland en omstreken. Zij en diverse Friesland-promotors, ook VVV’s en dergelijke, helpen intensief mee met de verstrekking van de kaart aan de vakantieganger en inwoners van Friesland. Veel horeca- of recreatiebedrijven in Friesland zijn een verspreidingspunt. Friesland Holland neemt met haar uitgaven deel aan tientallen beurzen, shows, events en presentaties in winkelcentra in binnen- en buitenland. Bovendien heeft zij talrijke promotion partners, ook buiten Friesland.
Friese overheden, gemeenten en de provincie Fryslân, organisaties als Leeuwarden CH 2018 en internationale ondernemingen verstrekken de toeristenkaart aan gasten uit binnen- en buitenland en voegen ze toe aan infopakketten tijdens handelsmissies en culturele en sportieve uitwisselingen.
De informatie over toeristische activiteiten, reportages, routebeschrijvingen, openingstijden van attracties en activiteiten, artikelen over de highlights en het cultureel erfgoed: alles staat in het Nederlands, Duits, Engels en Frans!

Meer info:
www.frieslandattractions.nl

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief