Friesland Holland brengt grootste en meest complete toeristenkaart van Fryslân in omloop

Friesland Holland brengt grootste en meest complete toeristenkaart van Fryslân in omloop

 Kaart is gratis verkrijgbaar bij Friese horeca- en recreatiebedrijven

 WOLVEGA (NL) – Bij het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland in Wolvega, is de grote toeristenkaart van Friesland, editie 2019-2020, verschenen. De zeer gedetailleerde kaart voor toeristen en touroperators meet 95 bij 60 cm, is gevouwen tot ruim A4 en gratis verkrijgbaar bij bijna alle Friese horeca- en recreatiebedrijven en attracties. Medio augustus is met de verspreiding gestart. De megakaart is ook te bestellen via www.frieslandhollandwebshop.nl.

Friesland Holland-directeur Albert Hendriks toont de nieuwe megakaart van Fryslân voor toeristen en touroperators.

Directeur Albert Hendriks: “Het is de meest complete en actuele toeristenkaart van Friesland. Op de viertalige kaart zijn alle attracties op thema gesorteerd, is de Elfstedenroute per fiets, auto, sloep en motorjacht ingetekend en worden andere toproutes, zoals de Markant Friesland Route en de Noord-Friese Winkeltjesroute, de topterrassen van Friesland en hotels, restaurants en watersportbedrijven in beeld gebracht.”

De bedrijven en attracties op de kaart zijn de sponsors van de omvangrijke productie. Op de kaart staan ook alle fietsknooppunten. Janet Bosma, desktop publisher bij Friesland Holland News & Marketing, heeft de kaart in elkaar gezet.

Gids en kaart gratis voor busondernemers
De kaart wordt samen met de nieuwe reisgids, de Friesland Travel Guide & Tourist Atlas, gratis aan buschauffeurs en reisleiders verstrekt. Zij zijn, net als andere reisorganisatoren, erg blij met het nieuwe informatiemateriaal van Friesland Holland. Noch de ANWB, noch Capitool, Lonely Planet en andere uitgevers hebben zo’n lijvige en actuele reisgids over Friesland (260 pagina’s A4 full-colour!) met kaarten, routes (ook de 11Fountains Tour), honderden nieuwe foto’s en tientallen reportages en tips in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas en kaart bestellen?
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland (Best in Travel 2018 volgens Lonely Planet):
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

De voorpagina, pagina 2 en 3 en de achterpagina met alle attracties van Friesland op thema gesorteerd.

De gloednieuwe viertalige Friesland Holland vakantiegids The best of Fryslân. Het 260 pagina’s tellende boek kost in de boekhandel en in de webshop van Friesland Holland (www.frieslandhollandwebshop.nl) €25,-. Gasten van Friese hotels en bed and breakfasts die lid zijn van Friesland Holland Accommodations en huurders van boten bij leden van Boat Charter Holland kunnen het boek bij de receptie kopen voor €15,-.

Buschauffeurs en reisleiders die Friesland Holland-directeur Albert Hendriks onderweg tegenkomt, waar ook, krijgen van hem gratis de nieuwe Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas en de eveneens nieuwe zeer gedetailleerde megakaart van de provincie Fryslân met recreatie- en horecabedrijven en alle attracties. De eerste gelukkigen waren chauffeurs en reisleiders van De Hauwere NV uit Lebbeke (www.trosbeiaard.be) en Verhoeven Reizen uit Rijkevorsel (www.verhoeven.be) die Hendriks respectievelijk bij De Orchideeënhoeve in Luttelgeest en het Eurohotel in Leeuwarden ontmoette.