Fryslân Fans: Familie De Jong

Fryslân Fans: Familie De Jong

Publicatiedatum: 14 augustus 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Fryslân Fans

Familie De Jong

Acht De Jong’s op een rij achter de Grote Kerk in het hart van  oud-Leeuwarden. V.l.n.r. Amber, Werner, Walter, Caleb, Hannah, Margaret,  Hielke en Zachary.
Acht De Jong’s op een rij achter de Grote Kerk in het hart van oud-Leeuwarden. V.l.n.r. Amber, Werner, Walter, Caleb, Hannah, Margaret, Hielke en Zachary.

Het mooiste weer van de wereld en fietsen die ze thuis, in Canada en de Verenigde Staten, niet hebben. De kinderen en kleinkinderen van Hielke de Jong uit Virgil (Ontario), maar ook De Jong zelf, vinden het schitterend. Op de tweewielers van Gazelle en Batavus volgens ze het spoor van Elfstedenschaatsers en bezoeken onderweg familie.

Zondag 12 augustus 2012 begonnen ze aan hun Elfstedentocht op de fiets, geboekt bij Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het Fries Bureau voor Toerisme. De fietsen kregen ze van Rent a Topbike, het in exclusieve fietsen gespecialiseerde fietsverhuurbedrijf van Friesland Holland Travel. Dat bezorgde acht toerfietsen bij Bed & Breakfast Kia Ora in de Monnikemuurstraat, achter de Grote Kerk in Leeuwarden.

Info: www.frieslandhollandtravel.nl