Fryslân Fiets en Fryslân Tas

Fryslân Fiets en Fryslân Tas

Publicatiedatum: 22 Februari 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Hot items in Noord-Duitsland:

<i>De Fryslân Fiets werd 18 en 19 februari 2011 door duizenden bezoekers van shopping mall Weserpark in Bremen bewonderd:  “Oh, ein Gazelle!”. Gazelle is ook in Duitsland het best verkopende kwaliteitsmerk. In heel Noord-Duitsland en langs de grens met Nederland zijn dealers:  </i>
De Fryslân Fiets werd 18 en 19 februari 2011 door duizenden bezoekers van shopping mall Weserpark in Bremen bewonderd:  “Oh, ein Gazelle!”. Gazelle is ook in Duitsland het best verkopende kwaliteitsmerk. In heel Noord-Duitsland en langs de grens met Nederland zijn dealers: http://www.gazelle.nl/eu/

BREMEN (D) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland is momenteel op tournee in Noord-Duitsland. Het afgelopen weekend presenteerde het promotie- en marketingbureau, geholpen door medewerkers van hotel Princenhof uit Earnewâld, fiets- en vaarvakanties in shopping center Weserpark in Hanzestad Bremen.

In één van de drie Friesland Holland stands stonden de nieuwste toerfietsen van Gazelle én de gloednieuwe Fryslân Fiets met een echte Fryslân fietstas die tevens schoudertas en koeltas is.

De luxe lichtlopende aluminium fiets viel vooral in de smaak bij jonge vrouwen vanwege de witte kleur en de Friese kleuraccenten. De tweewieler, die Koninklijke Gazelle voor Friesland Holland bouwt, wordt geleverd in één framemaat voor dames én heren en heeft zeven versnellingen. Hij is snel instelbaar, praktisch en degelijk. Hij valt niet alleen op vanwege het witte lage-instap-frame, maar ook om zijn bescheiden en solide uitstraling. De framemaat is 53 cm en de wielmaat 37-622 oftewel 28 inch. Kwetsbare onderdelen als de zijstandaard, de bagagedrager, het stuur, de remmen en de banden zijn beter zijn dan gangbaar: geen velgremmen maar in de naven veilige weggewerkte rollerbrakes, een RVS stuurcombinatie voor een perfecte zithouding en een lichtlopende naafdynamo die ervoor zorgt dat er altijd stroom is voor de verlichting. Speciale anti-lekbanden maken de kans op lekrijden minimaal. Ook wat de versnellingen betreft is gekozen voor het beste: zeven in de naaf.

Ook een grote publiekstrekker in Bremen, de nieuwe Heavy Duty NL, een lifestyle fiets uit de serie stadsfietsen van Gazelle.

Friesland Holland promootte in de stand bij Media Markt in het Weserpark in Bremen Fryslân als het eldorado voor fietsers met de Elfstedenroute en de nieuwe Markant Friesland Route als highlights.

Ook een grote publiekstrekker in Bremen, de nieuwe Heavy Duty NL, een lifestyle fiets uit de serie stadsfietsen van Gazelle. http://www.gazelle.nl/nl/collectie/stadsfietsen-lifestyle/heavydutynl.html
Friesland Holland promootte in de stand bij Media Markt in het Weserpark in Bremen Fryslân als het eldorado voor fietsers met de Elfstedenroute en de nieuwe Markant Friesland Route als highlights.

 

Vet 'koel', die Fryslân Tas!
Vet “koel”, die Fryslân Tas!

Fris en vrolijk

Het frisse logo van de FryslânFiets legt een link tussen land en water, de connectie die Friesland zo uniek maakt als vakantieland. De exclusieve fiets komt binnenkort op de markt. De huurprijs bij Friesland Holland Rent-a-Topbike, het fietsverhuurbedrijf van de reisorganisatie Friesland Holland Travel, bedraagt €  10,00 per dag. Wat de verhuur betreft werkt het bureau voor toerisme vooral samen met de grote fietsverhuurder ’t Fietshoekje in Oudemirdum. De fiets wordt door Michiel Hoek en zijn medewerkers bij het starthotel van een fietsroute, zoals de Elfstedenroute, afgeleverd. De verkoopprijs bij de Friese Gazelle-dealer zal € 599,- bedragen.

Info: www.frieslandhollandtravel.nl
www.elfstedenroute.nl
www.markantfrieslandroute.nl
www.gazelle.nl
www.fietshoek.nl