Gouden kerst in Home Center Wolvega

Gouden kerst in Home Center Wolvega

Kerst in Friesland (3)

WOLVEGA (NL) – Nederlands grootste woonboulevard, Home Center in Wolvega in het zuiden van Friesland, is in de maand december geheel in kerstsfeer gehuld. Decorateurs hebben zich van de directeuren Sikko Kapenga en zijn zus Hennie vooral op de begane grond mogen uitleven.

Home Center in Wolvega trekt met de kerst duizenden mensen uit heel Nederland.

De toegang tot de geheel rolstoelvriendelijke woonexpo van 75.000 vierkante meter is gratis, zo ook het parkeren, opladen van elektrische auto’s en het kinderdorp. In Home Center is een Friesland Holland infocenter.

Fabrieksverkoop exclusieve merken
12, 13 en 14 december 2019 organiseert Home Center in het naastgelegen Home5 de verkoop van exclusieve meubelen uit de magazijnen van topmerken als Leolux, Bert Plantagie, Label Van den Berg, Topform, Gelderland en Havee. De sterk afgeprijsde designmeubelen, vaak delen van een set en uit de collectie 2019, zijn direct leverbaar. Trendvolgende meubelfabrikanten stoten nu, aan het eind van het jaar, hun voorraden tegen lage prijzen af in Wolvega om ruimte te maken voor nieuwe series. Hendriks: “Maar kijk niet raar op dat een bank van Leolux in de aanbieding altijd nog 3.000 euro kost. De normale prijs was 6.000 euro.”

Kerst in Friesland
Organiseert u ook een kerstevent? Stuur een berichtje naar info@frieslandholland.nl. U maakt dan kans op opname op www.facebook.com/kerstinfriesland/ en toeristisch Fries Nieuws.

Meer info:
www.homecenter.nl
www.leolux.nl

Vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friese reisorganisatie biedt 15 unieke zekerheden:
https://www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Fries Nieuws-redacteur Albert Hendriks legde de kerstsfeer vast in 15 van de 200 woonafdelingen en de brasserie van de grootste all-weather-attractie van Noord-Nederland.