Holland Group Travel: de groepenspecialist

Holland Group Travel: de groepenspecialist

Friesland Holland bundelt alles wat met groepstoerisme te maken heeft

WOLVEGA (NL) – Door de continue internationale presentatie van de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, de stijgende vraag naar bustours in Nederland en groepsuitjes, maar ook vanwege Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018, wordt Friesland Holland overspoeld met de vraag naar busvriendelijke hotels, luxe groepsaccommodaties, attracties, activiteiten, events en arrangementen. Steeds vaker wordt gevraagd een trip in elkaar te zetten, waardoor er inmiddels een aardige voorraad kant en klare groepsarrangementen ligt, met een prijskaartje.

De voorkant van het nieuwe groepsreismagazine.

Om de informatieverstrekking te versnellen, het overzichtelijk en duidelijk te houden heeft reporter, verkenner, reizensamensteller en directeur Albert Hendriks besloten Holland Group Travel op te tuigen. “En per onmiddellijk, want het wordt te chaotisch. En ook vanwege de aanstaande groepsreisbeurzen in Duitsland. Holland Group Travel informeert aanvragers door middel van één handig magazine, één website met subsites, neemt deel aan bussenbeurzen (in april in Friedrichshafen aan de Bodensee) en stimuleert het rechtstreeks boeken. Nog deze week presenteren we aan potentiële participanten een online impressie van het nieuwe magazine Holland Group Travel met héél veel kaarten. Het magazine komt al in de tweede week van april uit. Het leuke van een groepenspecialist is dat hij twee keer kan scoren. Niet zelden keert iemand op eigen houtje terug naar de bestemming die hij in groepsverband aandeed.”

Het logo BusTourTips.nl staat in alle uitingen symbool voor het kunnen ontvangen van groepen van ca. 20 personen tot ca. 50 personen.

De groepsformules

BusFriendlyHotels.nl
Friesland Holland-hotels (www.fhhotels.nl) met voldoende kamers voor een volle touringcar en parkeergelegenheid voor de bus zoals Amicitia van Dick Klemkerk in Sneek, WestCord WTC-hotel Leeuwarden van Ben Helle, Galamadammen van Martin Rutten en Van der Valk Hotel Wolvega van Henk Matser.

HollandGroupRestaurants.nl
Restaurants die geschikt zijn voor de ontvangst van groepen, zoals De Nynke Pleats van Gretha Bakker in Piaam en De Hinde van Bea Ligthart in Hindeloopen.

HollandTopTerraces.nl
Belevenisterrassen, geschikt voor de ontvangst van groepen, zoals Princenhof Pure Prince van Leonie Roders in Earnewâld en Het Nieuwe Theehuis van Timo Slump en Marieke Warmerdam in Grou.

HollandTopAttractions.nl
Topattracties in Noord-Nederland, zoals Wildlands Adventure Zoo van Frankwin van Beers in Emmen, de UNESCO Werelderfgoederen Ir. D.F. Wouda-stoomgemaal in Lemmer en It Fiskerhúske, museum en activiteiten aan de Waddenzee (Jacob Bosma), het Drents Museum van Paul Klarenbeek, maar ook “kleine” attracties als het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek, Klompenmakerij Scherjon in Noardburgum.

HollandTopShops.nl
Winkels die bijzonder zijn door hun assortiment, specialisme, ligging of omvang zoals Nederlands grootste woonexpo, Home Center van de familie Kapenga in Wolvega en de Noord-Friese Winkeltjesroute onder aanvoering van Dorian Hofker en Nynke Runia. Ook het Friese streekproductenwinkeltje ‘Priuw’ van Hielkje van der Molen in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden, net gekozen tot de leukste winkel van Nederland, past hierbij.

HollandTopEvents.nl
Topevenementen als Leeuwarden 2018, skûtsjesilen met Age en Jurjen Veldboom en The Tall Ships Races Harlingen 2018.

HollandFunForKids.nl
Kindvriendelijke attracties en activiteiten, geschikt voor de ontvangst van groepen, zoals Indoor Fun & Outdoor Klimpark Aventoer van Hessel Bouma in Burgum en Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum.

HollandGroupActivities.nl
Groepsactiviteiten zoals skûtsjesilen, suppen (stand up paddling) met Tineke Merkus’s SUP Skool in Leeuwarden, e-sloepvaren met Eva Meijer van Hoora Watersport, een middagje fietsen in groepsverband in Gaasterland of een culinaire en sportieve expeditie met Mariska Bruinenberg in Heeg, Water village of the year 2017.

HollandBoatTours.nl
Rondvaartboten voor (dag)deeltochten met specifieke routes, zoals Rondvaardij Princenhof van Nynke de Vries en Roel de Jong in Earnewâld in Nationaal Park De Alde Feanen, Grachtenrondvaart Sneek met Machiel Dijkstra, Rondvaartbedrijf M. Van der Werf in Sneek en ‘De Waterpoort’ van Harry en Jenny van Dijk in Sneek en Lemmer; Canal Cruises met Jacob Nauta van De Wartenster en stadsgids Henk Leutscher in Leeuwarden en varen in Makkum en omgeving met de nieuwe elektrische praam ‘It Preamke’ van René Van der Bles.

HollandCruiseShips.nl
Traditionele en moderne zeil- en motorschepen met slaap- en dineeraccommodatie zoals schepen van de Friese Vloot van Sjouke van der Leij en Dy Abt fan Starum van Kees van der Zweep in Stavoren.

HollandCoachTours.nl
Toeristische routes, geschikt voor touringcars, zoals de nieuwe Fries Erfgoed Route (Makkum-Bolsward-Workum-Makkum), de Frisan Castle Tour en de Holland Tulip Tour in de Noordoostpolder met De Orchideeënhoeve van de familie Maarssen als uitvalsbasis.

HollandSchoolTravel.nl
Schoolreizen, educatieve expedities in Kameleondorp Terherne van Stefan de Lange en Nop de Graaf en zeilscholen als ’t Garijp van Abel Zeilstra en Vincent de Heer in Goingarijp.

HollandGroupAccommodations.nl
Luxe groepsaccommodaties.

HollandCongressHotels.nl
Hotels die geschikt zijn voor grote vergaderingen, congressen en andere meetings zoals Van der Valk in Sneek en Iselmar in Lemmer.

HollandGroupPackages.nl
Groepsarrangementen zoals op www.frieslandhollandtours.com en www.frieslandcruises.nl

HollandTourGuides.eu
Gidsen, reisleiders zoals A Guide To Leeuwarden van Henk Leutscher, Sneek op Maat van Jeannette Ritchi, Congres Bureau Friesland van Jant Van Dijk in Mantgum en Jojanneke Dijkstra in Elfstedenstad Dokkum.

HollandEventManagers.nl
Organisatoren van congressen, productpresentaties, openingen en andere events, zoals Jant Van Dijk uit Mantgum en Gerard Haitsma van Van der Valk in Sneek.

HollandBusRental.nl
Verhuurders van touringcars zoals Hielkema Reizen in Heerenveen, Coulant Touring in Oldeberkoop en ITS Reizen in Bolsward en taxibusjes van René Van der Bles.

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief