Hotel Harlingen in handen van Vincent Wienbelt van Anna Casparii

Hotel Harlingen in handen van Vincent Wienbelt van Anna Casparii

Centrumhotel wordt luxe fietshotel met restaurant en binnenterras

HARLINGEN (NL) – De reisorganisatie Friesland Holland Travel Service krijgt in Harlingen de beschikking over een nieuw e-bike-hotel: Hotel Harlingen aan de Voorstraat. In de havenstad is vaak een tekort aan overnachtings- en dineerplekken voor Elfstedenfietsers. Vincent Wienbelt, al bijna 6 jaar uitbater van hotel Anna Casparii (16 kamers) heeft per 1 september 2020 de exploitatie van Hotel Harlingen overgenomen. Eerder stapte hij al in formules als Franeker Poort (twee appartementen) en Anna’s Zusje (twee kamers).

Hotel Harlingen aan de Voorstraat in Harlingen ondergaat een metamorfose onder leiding van Vincent Wienbelt van hotel Anna Casparii aan de Noorderhaven.

In samenspraak met de eigenaar waardeert hij de nieuwe aanwinst op tot zeer comfortabel en wordt het uitgebreid tot 20 kamers. Niet alleen de slaapverblijven worden flink onder handen genomen. Er komen een keuken en een buffetrestaurant in het gebouw, dat voor de aan- en afvoer van goederen ook aan de achterzijde, via de Lanen en het Schoolplein, benaderbaar zal zijn. In de grote binnentuin worden een terras en een afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes gerealiseerd.

Harlingen Experience
Harlingen is met 500 monumenten en 75 klassieke zeilschepen bijna een interactief openbluchtmuseum. De zeehaven is de vertrekhaven voor de veerboten naar Terschelling en Vlieland. Veel eilandgangers laten onbewust de schoonheid van de veerhaven links liggen, reden waarom Wienbelt Harlingen Experience in het leven heeft geroepen. Hij biedt de gasten van zijn hotels tochten met sloepen en fietsen aan en regelt all-in-groepsuitjes voor bedrijven en familie.
Albert Hendriks, samensteller van Elfsteden-arrangementen: “Harlingen heeft met zijn havens, grachten en oude panden wat van Amsterdam, alleen dan een stuk ‘smûker’, gezelliger, en een directe connectie met UNESCO Werelderfgoed, de Waddenzee. Het is een bestemming die vier seizoenen aantrekkelijk is vanwege de scheepvaart, het gevarieerde winkelbestand en de vele restaurants en wijn- en spijshuizen”.

Meer info:
www.annacasparii.nl
www.hotelharlingen.com
www.harlingenexperience.nl
www.snn.nl/raak-geinspireerd/wij-bieden-gasten-de-overtreffende-trap-van-tevredenheid

Virusveilige vakanties:
www.anderhalvemetervakanties.com

Unieke zekerheden voor vakantiegangers met bestemming Friesland:
Friesland Holland Travel Service, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, biedt 15 unieke zekerheden in de Corona-periode:
www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/
www.friesnieuws.nl/corona-voucher-met-sgr-garantie-bij-annulering-of-omboeking
www.anderhalvemetervakanties.com

Vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief/

Vincent Wienbelt is een ervaren horecaman en een veelzijdige gastheer.

Hotel Anna Casparii aan de Noorderhaven in Harlingen.

Een kijkje in hotel Anna Casparii in Harlingen.