Hotels en B&B’s op unieke Elfsteden- en Elffonteinenkaart

Hotels en B&B’s op unieke Elfsteden- en Elffonteinenkaart

Friesland Holland: 11 Towns & Fountains

Hotels en B&B’s op unieke Elfsteden- en Elffonteinenkaart

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland heeft een presentatiemodel klaar van de binnenkort verschijnende viertalige toeristenkaart over de Friese Elfsteden en de nieuwe kunstfonteinen in die steden.

De voorpagina van de viertalige routekaart 11 Towns & Fountains.
Deze gaat over de Friese Elfsteden en de Elf Fonteinen, opzienbarende, spraakmakende en blijvende kunstobjecten van Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

De megakaart, die in een oplaag van 50.000 exemplaren verschijnt, is bedoeld voor de aanstaande vakantiebeurzen, touroperators en VVV-kantoren. Hotels, bed and breakfasts en bezienswaardigheden die met een infoblok op de kaart vermeld willen worden — waaraan uiteraard kosten verbonden zijn — moeten contact opnemen met Friesland Holland: info@frieslandholland.nl. Omwille van de overzichtelijkheid en de officiële uitstraling zijn de infoblokken met foto’s van de verblijfsaccommodaties gerubriceerd en gestandaardiseerd. Conventioneel adverteren is niet mogelijk.

Meer boekingen
De Friese reisorganisatie gebruikt de kaart ook voor de marketing van haar Elfsteden- en Elffonteinenarrangementen. De reisorganisatie breidt haar activiteiten gestaag uit en voert de professionaliteit, waar zinvol, verder op. Zo heeft de Friese touroperator, één van de kleinste van Europa, met aansluiting bij de SGR zich tussen de grote reisorganisaties geschaard. Op de deelname aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden zijn hoge kwaliteits- en solvabiliteitseisen van toepassing.
Friesland Holland Travel Service kan nu, wat Fryslân betreft, de consument, de boeker van een arrangement, meer zekerheden bieden dan welke andere aanbieder ook. “Dat zal resulteren in nog meer boekingen,” verwacht directeur Albert hendriks.

Unieke routekaart
Voor de promotie van Friese hotels en B&B’s aan of nabij de Elfsteden- Elffonteinenroute brengt Friesland Holland de megakaart uit met de allernieuwste Elfsteden fietsroute met nieuwe knooppunten en vermelding van de afstanden tussen de knooppunten. De hotels en bed and breakfasts en de highlights komen op de middenpagina’s 2 en 3 . De 11Fountains autoroute is te vinden op pagina 4. De kaart, die het rechtstreeks boeken bij een Friesland Holland hotel of B&B en bij Friesland Holland Travel Service stimuleert, is overal gratis verkrijgbaar. De kaart wordt ook aan touroperators en toeristische informatiekantoren, zoals de VVV, verstrekt. Friesland Holland is de enige organisatie die zo’n gedetailleerde kaart bezit en uitgeeft.

Friese reisorganisatie biedt 15 unieke zekerheden:
https://www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/

Friesland-vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Pagina 2 en 3 van de nieuwe toeristenkaart (95 x 60 cm).

Pagina 4 is gereserveerd voor de 11 Fountains.