Jachtverhuurders en rederijen bijelkaar op gezelligste bootshow van Europa

Jachtverhuurders en rederijen bijelkaar op gezelligste bootshow van Europa

Publicatiedatum: 2 februari 2015
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Boot Holland WTC Expo Leeuwarden 6-11 feb. 2015

Friesland Holland Charter Plaza op Boot Holland 2015, Frankenhal, standnr. 4040.
Friesland Holland Charter Plaza op Boot Holland 2015, Frankenhal, standnr. 4040.

LEEUWARDEN (NL) – Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland uit Wolvega, brengt verhuurders van sloepen, zeil- en motorjachten, RIB’s, traditionele zeilschepen, rondvaartboten en cruiseschepen en vaarscholen samen op het nieuwe Charter Plaza op Boot Holland, in de Frankenhal van WTC Expo in Leeuwarden.

Steeds meer beginnende en gevorderde watersporters en Fryslân-fans uit het westen van het land en uit Duitsland en België komen naar de populaire bootshow om zich te laten informeren over het huren en kopen van een boot en alle voorzieningen die Friesland aan waterrecreanten biedt. Een bezoek aan Boot Holland is voor hen een gezellig dagje uit, een eerste kennismaking met gastvrij Friesland in 2015.

Bezoek de binnenstad!
Een bezoek aan Boot Holland krijgt een extra dimensie met een bezoek aan het monumentale centrum van Leeuwarden, in 2018 de culturele hoofdstad van Europa. In de stands van Friesland Holland is een viertalige stadsrondwandeling verkrijgbaar — gratis — met grand café en restaurant De Walrus aan het Gouverneursplein als start en finish. Op de plattegrond staan aantrekkelijke aanbiedingen van het bekende Leeuwarder etablissement. Wie meer wil zien dan alleen boten boekt het tweedaagse Boot Holland – Leeuwarden 2018 arrangement: http://frieslandtravel.com/nl/boot-holland-leeuwarden-2-daags-luxe-hotelarrangement

Meer informatie watersportbeurs:
www.boot-holland.nl
Overnachten in Leeuwarden en omgeving:
www.fhhotels.nl
www.fhbedandbreakfast.nl
Boot huren in Friesland en Nederlandse jachten in Duitsland:
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandholland.nl
Info Leeuwarden:
www.leeuwardenholland.nl