Lume Traveler, multi-activity-caravan van aluminium

Lume Traveler, multi-activity-caravan van aluminium

Wereldprimeur op Friese kampeerbeurs

LEEUWARDEN (NL) – Van donderdag 17 tot en met dinsdag 22 januari 2019 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de grootste tenten-, caravan- en camperbeurs van Nederland plaats. Er zijn veel nieuwe exposanten en noviteiten. Eén ervan is de Nederlandse caravanbouwer Lume. Met de aluminium Lume Traveler, een concept van Hein van der Laar, heeft de organisatie van de populaire kampeertentoonstelling een héél bijzondere primeur in huis.

De Lume Traveler is geen goedkope caravan, maar wel een heel aparte. 17 Januari voor het eerst te zien op de Caravana in Leeuwarden.

Het was ontwerper Van der Laars droom om te genieten van het buitenleven met het comfort van thuis: slapen onder de sterrenhemel in een goed bed en buiten koken aan een volwaardig fornuis op de mooiste plekjes in de natuur. Al fantaserend bedacht hij de Lume Traveler No. 1. Deze €50.000,- kostende multi-activity-caravan is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, een volwaardig fornuis, een volledig te openen panoramadak, een RVS-werkblad in de buitenkeuken, met natuurlijk wolvilt beklede wanden, een 100W zonnepaneel, teakhouten vloer en een lederen achterwand. Als je hem op de Caravana bestelt, kun je er in juli mee op pad. De Lume Traveler is ook in twee goedkopere varianten te verkrijgen: Basic (€40.000,-) en Shell (€27.250,-).

Meer info:
www.caravana.eu
www.lumetraveler.com

Nieuw bij Friesland Holland, de blauwe gids:
Blader hier in het nieuwe magazine over waterrecreatie in Friesland dat 19 januari 2019 op Boot Düsseldorf verschijnt:
www.frieslandholland.nl/waterland/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

WTC Expo in Leeuwarden, het tentoonstellingsgebouw van Friesland.

De Lume Traveler in de No. 1-uitvoering.