Motorboot Sneek: 400 nieuwe en gebruikte jachten van 19 werven en makelaars

Motorboot Sneek: 400 nieuwe en gebruikte jachten van 19 werven en makelaars

Must Visit Spring Events by Friesland Holland (3)

SNEEK (NL) – Motorboot Sneek (12, 13 en 14 april van 10.00 tot 17.00 uur) is een must voor liefhebbers van motorjachten en sportboten. Het is een unieke driedaagse happening die ieder jaar twee keer wordt gehouden op één locatie: de watersportbedrijvenparken ’t Ges en Woudvaart in Sneek in Friesland (Nederland). Toegang, een warm onthaal en parkeren zijn gratis!

Toplocatie Aquanaut Yachting Holland, Selfhelpweg 9 in Sneek. Daar komen de meeste maritieme bedrijven bijeen voor de presentatie van hun jachten en nautische accessoires. Ook het bureau voor toerisme Friesland Holland is er met een stand.

Sneek is dé waterstad van Europa. Daar zetelen de bekendste jachtontwerpers, -bouwers, -importeurs, -makelaars, -verhuurders en -onderhoudsbedrijven. Een toplocatie voor iemand die een pleziervaartuig wil aanschaffen of huren, want in Sneek heb je de keuze, is de concurrentie groot en zijn de lijnen ultrakort. Op een enkele uitzondering na zijn bijna alle deelnemers aan Motorboot Sneek familiebedrijven, ondernemingen die al jaren bestaan en een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.

Waarom Motorboot Sneek?
Deelnemen aan indoor beurzen is een zeer kostbare aangelegenheid. Daarbij komt dat de presentatie van boten in hallen verre van ideaal is. Een boot kun je het best bekijken in het water. Bovendien heb je dan de mogelijkheid om een proefvaart te maken en een kijkje te nemen op de werf of in de haven van de aanbieder.
Om de tentoonstellingskosten fors te verlagen, direct ten voordele van de kopers van een boot, én om de juiste nautische omstandigheden en sfeer te creëren werd in 2010 Motorboot Sneek opgezet. Dat gebeurde door een groep vooraanstaande jachtbouwers en makelaars in Sneek. Die lokale ondernemingen zijn nog steeds verantwoordelijk voor de organisatie.

Show werd weekendje weg
In de loop der jaren heeft de Sneker in-water-boat-show zich ontwikkeld tot dé verkoopshow voor motorjachten en –boten van Europa. Ieder jaar presenteren zich meer jachtwerven en importeurs op de plek waar de grootste concentratie van watersportbedrijven is: Sneek. En ieder jaar komen meer bootfans van ver naar de show. Hotels in Sneek en omgeving spelen erop in met gunstig geprijsde voor- en najaarsarrangementen. Een bezoek aan Motorboot Sneek is een uniek weekendje Friesland!

Meer info:
www.motorbootsneek.nl
www.waterland.frl

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Toplocatie Aquanaut Yachting Holland, Selfhelpweg 9 in Sneek. Daar komen de meeste maritieme bedrijven bijeen voor de presentatie van hun jachten en nautische accessoires. Ook het bureau voor toerisme Friesland Holland is er met een stand.