Nationale erkenning voor Congres Bureau Friesland

Nationale erkenning voor Congres Bureau Friesland

Mantgumer Jant van Dijk zet vol in op seizoenverlengend zakelijk toerisme

Nationale erkenning voor
Congres Bureau Friesland

MANTGUM (NL) – Congres Bureau Friesland in Mantgum (tussen Sneek en Leeuwarden) is als eerste Friese organisatie toegetreden tot het selecte gezelschap van Erkende Congresbedrijven. Friso Douwstra, wethouder Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden, overhandigde 26 februari 2019 het certificaat namens de stichting ‘Het Erkende Congresbedrijf’ aan directeur Jant van Dijk. Zij passeerde zwaar gesubsidieerde provinciale instanties als Merk Fryslân waar het gaat om de promotie van de Friese hoofdstad als hét congrescentrum in Noord-Nederland.

Van links naar rechts de medewerkers van Congres Bureau Friesland: Annick Offringa, Nadine van Brederode, Jant van Dijk en Inez Bootsma. In het midden wethouder Friso Douwstra van de gemeente Leeuwarden. Foto: Ivan Pakan, Gull Media & Design.

Congres Bureau Friesland is het twaalfde bureau in Nederland dat het kwaliteitslabel mag voeren.  De stichting Het Erkende Congresbedrijf is opgericht in 1995. Dit geschiedde op initiatief van de toenmalige Vereniging voor Nederlandse Congresbelangen en het Ministerie van Economische Zaken met als doel de bevordering van de kwaliteit en transparantie van de congresbranche.
“Deze erkenning is voor ons de kers op de taart voor ons werk van de afgelopen tien jaar,” zegt een blije Van Dijk. “De certificering biedt onze opdrachtgevers de zekerheid dat onze dienstverlening voldoet aan de strenge kwaliteitseisen met betrekking tot professionaliteit, deskundigheid en ervaring”.
Het Friese bureau werd gecontroleerd op 80 punten rond competenties, betrouwbaarheid, kennis, transparantie en ervaring.

Lees meer Nationale erkenning voor Congres Bureau Friesland