Nieuw hotel: Stadsherberg Sneek

Nieuw hotel: Stadsherberg Sneek

Publicatiedatum: 24 december 2013
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Op plek van voormalig hotel Ozinga bij Waterpoort

Nieuw hotel: Stadsherberg Sneek

Stadsherberg Sneek
Stadsherberg Sneek.

SNEEK (NL) – Stadsherberg Sneek. Zo heet het nieuwe hotel van de zusjes Monique (29), Susan (21) en Ilse (20) Feenstra aan de Lemmerweg in Sneek. Het negen kamers tellende logement komt in het gerestaureerde etablissement van wijlen mevrouw Jikke Ozinga, schuin tegenover de zeventiende eeuwse waterpoort. Mei 2014 gaan de deuren open.

Twee van de negen kamers worden grote familiekamers, zeven worden ingericht als luxe tweepersoons kamers. Bouwbedrijf Huisman uit IJlst en installatiebedrijf Gebroeders Sikma, eveneens uit IJlst, maken van het casco een overnachtingsaccommodatie met hoogwaardig comfort van nu. De gastvrije sfeer van weleer creëren de zusjes, waarvan Monique de meeste ervaring heeft. Zij, ooit receptioniste bij Paviljoen Sneekermeer, runt al vakantieboerderij Broeresloot met twaalf luxe appartementen en bootverhuur aan de rand van watersportpark ’t Ges in Sneek. Broeresloot kan volgend seizoen nog meer gasten “bed en brochje” bieden, want kamer 13, een groepsaccommodatie, is in aanbouw. Het landelijk gelegen Broeresloot gaat in 2014 ook enkele restauratieve diensten aanbieden, met name aan passanten, pleziervaarders en fietsers op de route ’t Ges – De Brekken – Langweer.

Stadsherberg Sneek ligt op een unieke plek, pal voor de Waterpoort, hét beeldmerk van de stad Sneek en kleding- en zeilmaker Gaastra. Stadsherberg Sneek ligt op een unieke plek, pal voor de Waterpoort, hét beeldmerk van de stad Sneek en kleding- en zeilmaker Gaastra.
Stadsherberg Sneek ligt op een unieke plek, pal voor de Waterpoort, hét beeldmerk van de stad Sneek en kleding- en zeilmaker Gaastra.
Monique Feenstra (foto links) en haar zusjes willen Stadsherberg Sneek dezelfde authentieke uitstraling meegeven als Broeresloot. Monique Feenstra en haar zusjes willen Stadsherberg Sneek dezelfde authentieke uitstraling meegeven als Broeresloot.
Monique Feenstra (foto links) en haar zusjes willen Stadsherberg Sneek dezelfde authentieke uitstraling meegeven als Broeresloot.

Info:
www.broeresloot.nl/nl/
www.fhhotels.nl
www.fhbedandbreakfast.nl
www.huismanbouwijlst.nl/
www.gebr-sikma.nl/