Online bierproeverij zonder Corona…..

Online bierproeverij zonder Corona…..

Idee van Friese bierkenner en troubadour Jan Nota  

PINGJUM (NL) – Je moet er maar op komen: zaterdag 21 maart 2020 om 20.00 uur geeft de Friese troubadour en biersommelier Jan Nota uit Pingjum, een dorpje tussen Bolsward en Harlingen, een virtuele bierproeverij. Je kunt dan thuis met een laptop, smartphone of tablet, via een livestream op YouTube, genieten van biertjes die Nota online serveert en toelicht. Tijdens de sessie geeft hij uitleg over het brouwen van bier en verhaalt hij over vier bijzondere Friese bieren, waaronder een destillaat van de tripel en het nieuwe witbier van de Leeuwarder brouwerij Grutte Pier.

De Friese bierkenner en troubadour Jan Nota tapt vanwege de Corona-epidemie uit een ander vaatje: hij start met online proeverijen.

Wat moet je doen? Koop online een pakket via www.gruttepierbrouwerij.nl/webwinkel/ en laat dat thuis bezorgen. Je kunt ook naar een van de onderstaande slijterijen gaan. Koop je het pakket online dan zit de proeverij erbij in, koop je het pakket in de winkel dan koop je de proeverij los via de website. Het proefpakket kost los in de winkel €10,95 (adviesprijs), via de website €13,95 (€10,95 + € 3,00 verzendkosten). De toegang tot de virtuele proeverij bedraagt € 4,00. Zaterdag, ruim voor dat de proeverij begint, ontvang je van Jan Nota en zijn opschuimers een link naar de livestream via YouTube.

Lees meer Online bierproeverij zonder Corona…..