Ook Elfstedentocht fietsen? Bureau voor toerisme Friesland Holland heeft nieuwe speciale website!

Ook Elfstedentocht fietsen? Bureau voor toerisme Friesland Holland heeft nieuwe speciale website!

www.frieslandhollandtravel.nl

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland heeft meerdere nieuws- en vakantiesites in de lucht. Nieuw is de boekingssite www.frieslandhollandtravel.nl met ‘hardlopers’. Dat zijn op de Friese Elfsteden gerichte thematische fiets-, boot- en autovakanties. In de loop van 2022 worden er meer vernieuwde en gloednieuwe arrangementen toegevoegd. Ook wordt alles in het Duits en Engels vertaald. De in eigen beheer gerealiseerde site wordt dagelijks geactualiseerd met toeristisch nieuws uit Friesland en reistips, bijvoorbeeld over goede regenkleding voor fietsers.

De nieuwe site www.frieslandhollandtravel.nl is ook bereikbaar via domeinnamen als www.elfstedentocht.org. Friesland Holland Travel Service BV in Wolvega is organisator van een grote reeks Elfstedentochten zoals een unieke Boat & Bike Elfsteden Cruise van 22 tot en met 28 augustus 2022. Dit arrangement met een klipper van Friesland Charter van reder en schipper Jan Koopmans uit Jirnsum en zijn zus Renske uit Aldeboarn staat op een van de twee andere boekingssites van Friesland Holland, www.frieslandfietsvakanties.com. De vakanties zijn omgeven met allerlei garanties. Friesland Holland Travel Service BV is net als TUI, Corendon en Sunweb aangesloten bij het garantiefonds SGR.

Forse stijging boekingen
De belangstelling voor all-in full-service fietsvakanties in Friesland is wéér groter dan voorgaande jaren. De boekingscentrale van Friesland Holland kreeg tot heden drie keer zoveel reserveringen te verwerken als vorig jaar in de maanden januari en februari.

Meer info:
www.elfstedentocht.org

Virusveilige vakanties:
www.frieslandhollandtravel.nl
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com
www.frieslandholland.nl

Friesland vakanties met SGR-garantie en andere unieke zekerheden van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland:
www.frieslandhollandtravel.nl (nieuwe website!)
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief/