Open dag polyester North-Line Yachts en stalen Consonant Yachts

Publicatiedatum: 24 april 2015
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

In Harlingen aan de Waddenzee

HARLINGEN (NL) – Zaterdag 25 april 2015 zet North-Line & Consontant Yachts, bouwer van de zeewaardige polyester North-Line en stalen Kuster motorjachten, haar deuren open voor watersportfans. Het adres is Kelvinstraat 2D in Harlingen, de werf is open van 11.00-16.00 uur.

De Kuster A-38  (11.50 x 4.04 m) is de meest populaire uitvoering van de in staal gebouwde Kuster serie. De Kuster A-38 heeft een geringe diepgang en doorvaarthoogte waardoor vele binnenwateren bereikbaar zijn. Het jacht biedt accommodatie aan 4 personen in twee gescheiden hutten. Kustermodellen zijn verkrijgbaar van 31 tot en met 48 voet. Op Boot Holland 2015 verkocht Consonant Yachts een zeer luxe Kuster A38 met hek- en boegschroef, stabilisatoren, generator, zonnepanelenen uitgebreide navigatie voor lange vaartochten. De North-Line en Consonant Yachts-werf aan de Kelvinsraat in Harlingen.
De Kuster A-38  (11.50 x 4.04 m) is de meest populaire uitvoering van de in staal gebouwde Kuster serie. De Kuster A-38 heeft een geringe diepgang en doorvaarthoogte waardoor vele binnenwateren bereikbaar zijn. Het jacht biedt accommodatie aan 4 personen in twee gescheiden hutten. Kustermodellen zijn verkrijgbaar van 31 tot en met 48 voet. Op Boot Holland 2015 verkocht Consonant Yachts een zeer luxe Kuster A38 met hek- en boegschroef, stabilisatoren, generator, zonnepanelenen uitgebreide navigatie voor lange vaartochten. De North-Line en Consonant Yachts-werf aan de Kelvinsraat in Harlingen.

Organisator Marije Mulder, voorheen De Valk Yachtbrokers in Sneek en nu werkzaam bij North-Line en Consonant Yacht: “Van 11.00 tot 16.00  uur is iedereen welkom in Harlingen om kennis te maken met de werf en haar werkzaamheden. In de productiehal zijn een zestal modellen in diverse stadia van afbouw te bezichtigen,  waaronder een North-Line 42, North-Line 37, North-Line 800 en de primeur van de North-Line 50. Bezoekers krijgen de mogelijkheid een kijkje te nemen en met eigen ogen te zien wat het allemaal inhoud om zeewaardige  motorschepen te bouwen. Tevens komen alle ins en outs aan bod van de bouw van een polyester casco, van het installeren van motoren tot het in timmeren van een interieur.

Alle modellen te bezichtigen
Naast de schepen in aanbouw zijn eveneens alle op de markt gebrachte North-Line modellen te bezichtigen. Ook ligt een delegatie van de KusterKring in de North-Line jachthaven zodat ook meer dan 15 Kusterjachten bekeken kunnen worden.
Mevrouw Mulder: “Met dit complete aanbod krijgen bezoekers de unieke mogelijkheid om de juiste keuze te maken. Om het plaatje compleet te maken presenteert Consonant Yachts tijdens de Open Werfdag de nieuwe Kusterlijn.”

Meer informatie over North-Line Yachts en Consonant Yachts:
www.north-line.nl
www.consonantyachts.nl
http://www.frieslandhollandnieuws.nl/entry/consonant-yachts-vriezenveen-in-handen-van-north-line-yachts-harlingen

Meer informatie over jachtbouw in Friesland:
www.hollandboats.info

Meer informatie over vakantieland Friesland en de Waddenkust:
www.frieslandholland.nl
www.waddenzeeland.nl