Open huis nieuwe schiphuizen, businessclub en bedrijfsvilla’s

Open huis nieuwe schiphuizen, businessclub en bedrijfsvilla’s

Publicatiedatum: 23 Maart 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

16 en 17 april Bootboulevard Heeg

Gerrit Venema bij zijn grote project Haven Resort  Heeg, een  watersportbedrijven- en recreatiepark dat zijn weerga in  Friesland niet  kent vanwege de veelsoortigheid.
Gerrit Venema bij zijn grote project Haven Resort Heeg, een watersportbedrijven- en recreatiepark dat zijn weerga in Friesland niet kent vanwege de veelsoortigheid.

HEEG (NL) – Tegelijk met de Frisian Boat Show wordt in Heeg Bootboulevard Heeg gehouden, een initiatief van jachtmakelaardij Prins van Oranje en Haven Resort Heeg, bedrijven van de Hegemer ondernemer Gerrit Venema.

Venema, ook medeontwikkelaar van exclusieve horloges (Van der Gang), ontwikkelde aan It Butlân diverse huis plus boot- en huis plus watersportbedrijf-concepten. In dit kader zijn er zo’n 50 boot plus studio-eenheden gerealiseerd. Daarvan zijn nog tien te koop. Nu presenteert hij enkele schiphuizen voor boten tot 15 meter met enkele verblijfsvoorzieningen voor de eigenaren, onder andere onder de naam New England. Er is ook een Yacht Club in de maak, een businessclub voor watersportieve managers en bestuurders, met restauratieve faciliteiten en vergadermogelijkheden. Voor ondernemers die bij de zaak willen wonen heeft Venema Yacht Valley bedacht, een park voor watersportgerelateerde bedrijven. Daar, aan de Wymerts en naast een natuurzone, is plaats voor zo’n 15 bedrijfsvilla’s.

Info: www.havenresortheeg.nl

www.bootboulevardheeg.nl

www.frisianboatshow.nl