Organisatie Elfstedentochten biedt unieke zekerheid STO Garant!

Door Albert Hendriks, 4 februari 2024

Organisatie geheel verzorgde Elfstedentocht op de fiets in handen van eigenaren hotel en camping Zee van Tijd in Holwert

WOLVEGA/HOLWERT (Friesland) – Rob Fox (44), Nicole van Barneveld (47) en Sytze de Haan (34), eigenaren van hotel-restaurant en camping Zee van Tijd in Holwert aan de Waddenzee, hebben per 5 oktober 2023 de reisactiviteiten van Friesland Holland Travel Service BV in Wolvega overgenomen. In het kader van het op de kaart zetten van hun vakantieverblijven en het dorp Holwert als aantrekkelijke uitvalsbasis voor een verkenning van de Friese Waddenzeekust (UNESCO Werelderfgoed) en de noordelijke Friese Elfsteden, gecombineerd met een bezoek aan Ameland, viel hun oog op de te koop staande reisonderneming van het bureau voor toerisme en nieuwsdienst Friesland Holland. Holwert ligt aan de Elfstedenroute op de fiets, traject Franeker-Dokkum. Friesland Holland Travel Service BV heeft de verkoop van reispakketten gestaakt en het lidmaatschap van de SGR per 5 oktober 2023 opgezegd. De nieuwe eigenaren van het reisbedrijf, actief onder de handelsnaam Friesland Holland Travel, zijn in zee gegaan met STO Garant (https://sto-garant.nl/organisaties/over-sto-garant) die de consument veel zekerheden biedt. Steeds meer touroperators zijn aangesloten bij dit in 2013 opgerichte Nederlandse reisgarantiefonds, waaronder ook veel Friese.

De nieuwe eigenaren van Friesland Holland Travel. V.l.n.r. Sytze de Haan, Nicole van Barneveld en Rob Fox voor hotel-restaurant Zee van Tijd in Holwert.

 

 

 

 

Lees meer Organisatie Elfstedentochten biedt unieke zekerheid STO Garant!