Ottenhome verhuurder én nu ook dealer Beneteau zeiljachten

Ottenhome verhuurder én nu ook dealer Beneteau zeiljachten

Publicatiedatum: 27 December 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Seizoen 2012: 31 Friese en Franse kajuitzeiljachten

Het luxe interieur van de Beneteau First 25.7
Het luxe interieur van de Beneteau First 25.7

HEEG (NL) – Ottenhome Heeg is dealer van de Beneteau First 21.7 en 25.7, officieel vanaf 1 november 2011. In de afgelopen dertig jaar heeft de First-serie van de Franse werf een speciaal plekje veroverd in de harten van zeilers die graag de opwinding van snelle en mooie boten beleven.

“De verkoop en verhuur van de sportieve First-lijn van Beneteau sluit perfect aan bij de ambities van Ottenhome Heeg om verder door te groeien naar een watersportbedrijf van formaat. De First past met haar volbloed lijnen, haar elegantie en het grote comfort aan boord bij dit streven,” zegt manager Jan IJben van Ottenhome Heeg. De Friese watersportonderneming krijgt februari 2012 twee Beneteaus First 25,7 uit Frankrijk, bestemd voor de verhuur. Eerder kocht het bedrijf al twee Beneteaus Oceanis 34, ook voor de verhuur, waarmee de Franse vloot op vier vaartuigen komt. Met de FOX’en en Sunhorse’s beschikt Ottenhome in het vaarseizoen 2012 over 31 kajuitzeiljachten.

“De First 25.7 is leverbaar vanaf € 46.529 incl btw af werf Frankrijk. Van dit model hebben wij twee gekocht voor de verhuur. De boot is het ideale kajutzeiljacht voor de sportieve watersporters die, nadat ze zijn begonnen in de polyvalk of FOX 22 door willen groeien naar een kajuitzeiljacht waarmee je comfortabeler en sneller kunt zeilen in een groter vaargebied. Door de ophaalbare kiel (minimale diepgang 0,85cm) is de First 25,7 goed bruikbaar op de Friese meren en ook groot genoeg om het Waddengebied en het IJsselmeer te kunnen ontdekken.”

Naast de 25.7 is ook de Beneteau First 21.7 leverbaar. “Een iets kleinere variant met dezelfde sportieve eigenschappen maar dan kleiner qua formaat.”

Lees meer Ottenhome verhuurder én nu ook dealer Beneteau zeiljachten