SGR-garantie op iedere Friesland Holland vakantie!

SGR-garantie op iedere Friesland Holland vakantie!

Friesland-specialist biedt vakantieganger 15 unieke zekerheden

WOLVEGA (NL) – Friesland Holland Travel Service BV in Wolvega, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, is 15 augustus 2019 geaccepteerd als deelnemer aan de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dat betekent dat een van de kleinste touroperators van Europa zich bij giganten als TUI, Sunweb, Kras (eigendom van de TUI Group) en Corendon heeft gevoegd.

Het logo van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) dat Friesland Holland Travel Service op al haar reclameuitingen mag gebruiken. Friesland Holland Travel Service BV (KvK nr. 66143489) is sinds 15 augustus aangesloten bij de SGR. Boekers van een Friesland Holland-vakantie kunnen dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/reisorganisaties/garantieregeling) vallen de op de internetsites www.frieslandtravel.com en www.frieslandfietsvakanties.com gepubliceerde reizen allemaal onder de garantie van de SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Friesland Holland Travel Service mag voortaan het rood-wit-blauwe keurmerk van de SGR, de lachende globe, op al haar reclame-uitingen voeren. SGR is het meest herkende en erkende keurmerk voor reizigers. Het bestaat sinds 1983. Aan het lidmaatschap van het in Rotterdam kantoorhoudende garantiefonds voor reisgelden zijn strenge toelatingseisen verbonden.
De vakantiegarantie is van toepassing op alle fiets-, boot-, auto- en wandelvakanties van Friesland Holland Travel Service. De collectie wordt begin 2020 flink uitgebreid, onder andere met een zusje van de Elfstedenroute, de Elfdorpenroute in de groene natuurgebiedenrijke oostelijke helft van Friesland.

Unieke zekerheden
Friesland Holland heeft grote concurrenten, maar door zich volledig te richten op de provincie Fryslân als vakantiebestemming en door zelf alle arrangementen te ontwikkelen, te testen, rechtstreeks te verkopen aan de consument en uit te voeren, kan zij de competitie goed aan. De Friese reisorganisatie biedt naast de SGR-garantie nog veertien unieke zekerheden.

Alle zekerheden op een rijtje:
1. SGR-garantie
2. Snelle pechhulp en mobiliteitsgarantie (Friesland Holland Assistance)
3. Beste reisinformatie (eigen routekaarten en gidsen in het Nederlands, Duits, Engels en Frans)
4. Superieur materieel (top fietsen en boten)
5. Absolute Friesland-specialist: gevestigd en gespecialiseerd in de provincie Fryslân.
6. Non-stop bereikbaar voor gasten.
7. Directie met meer dan 45 jaar ervaring in toerisme in Friesland.
8. Zelf ontwikkelde en geteste thema-arrangementen.
9. Op de individuele reiziger of het reisgezelschap afgestemde reizen (maatwerk).
10. Eigen hotel shuttle service en bagagevervoer.
11. Zorgvuldig op thema geselecteerde verblijfsaccommodaties en restaurants.
12. Persoonlijke advisering per telefoon of mail van 08.00-22.00 uur (kantoor Wolvega)
13. De beste connecties (reisorganisatie is onderdeel van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, en een zusje van Friesland Holland Nieuwsdienst)
14. Zeer compacte organisatie met de kortste lijnen.
15. Full-service dienstverlener met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.

Vakanties met SGR-garantie van Friesland Holland Travel Service BV:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Vakanties van het Fries Bureau voor Toerisme:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com
www.boatcharterholland.nl

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Fries bureau voor toerisme:
www.frieslandholland.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief