Speciale Aanbieding

Speciale Aanbieding

Publicatiedatum: 8 April 2011
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Boek op tijd de mooiste bootreis van Noord-Nederland!

De cruise der cruises is de Drie Provinciën Cruise. Dit is een geheel verzorgde en begeleide bootreis, speciaal voor 50-plussers, die maar één keer per jaar wordt gehouden: van 15 tot en met 19 augustus 2011.

De organisatie is in handen van Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland. U vaart met de seniorvriendelijke Wetterprinses door Friesland, de Noordoostpolder, Noordwest Overijssel en een stukje Gelderland. Dankzij het royale bovendek heeft u een prachtig uitzicht over de dorpjes en de omgeving. U slaapt in luxe hotels aan het water.

5% vroegboekkorting

De prijs per persoon bedraagt € 725 euro (bij 2 personen op een kamer), incl. alle maaltijden, koffie en thee. Boekt u vóór 1 mei 2011 dan krijgt u 5% vroegboekkorting! U betaalt dan € 688,75 per persoon. De reis wordt al vele jaren georganiseerd en is iedereen jaar volgeboekt. Boek dus op tijd en profiteer van het tijdelijke voordeel.

Meer informatie?

Wilt u een folder of meer informatie? Bel Alinde Holsappel van Friesland Holland, tel. 0561-615364. Kijk vooral ook hier: http://www.frieslandhollandtravel.nl/bootvakanties/cruises/drie-provincien-cruise-arrangement