Stadsherberg Sneek in handen van recreatieondernemer Freek Bokma

Stadsherberg Sneek in handen van recreatieondernemer Freek Bokma

Hotel met café en restaurant bij de Waterpoort

SNEEK (NL) – Sportleraar en recreatieondernemer Freek Bokma heeft per 1 juni 2023 het vastgoed en de exploitatie van Hotel Café Restaurant Stadsherberg Sneek aan de Lemmerweg, vlakbij de 17-de eeuwse Waterpoort in Sneek, overgenomen van Susan Feenstra, haar zus Ilse en hun vader. Het restaurantbedrijf blijft in exploitatie bij de eigenaren van Brasserie De Koperen Kees aan de Parkstraat in Sneek. Die zijn sinds een jaar ook actief in de Stadsherberg.

Bokma woont in Sneek, heeft onder andere een dertigtal glampingtenten op Schiermonnikoog en kocht drie jaar geleden B&B Stadslogement Westersingel van Jan Roubos en Klaske de Haan, de exploitanten van Hotel Logement 3B in het centrum van de stad. De Stadsherberg heeft binnenkort tien kamers; aan nummer tien op de begane grond wordt nu gewerkt. Stadslogement Westersingel telt vijf luxe verblijven. Voorlopig wordt het hotel op de oude voet voortgezet mét de dames Feenstra. Die hebben aangegeven de zaak te zijner tijd te willen verlaten. Susan hoopt eind augustus moeder te zijn.

Meer info:
www.stadsherbergsneek.nl (hotel, café en restaurant in Sneek)
www.logementsneek.nl (luxe bed and breakfast in Sneek)
www.ingerichtetenten.nl (glampingtenten op Schiermonnikoog)
www.lente.nl (vakantiehuis op Schiermonnikoog)
www.logement3b.nl (hotel, restaurant en biercafé van Jan Roubos en Klaske de Haan)

Meer foto’s:
Zie de facebookpagina van Fries Nieuws-redacteur Albert Hendriks: www.facebook.com/AlbertHendriks1953

Vakantieland Friesland:
www.frieslandhollandtravel.nl (Vakanties met SGR-garantie en andere unieke zekerheden van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland)
www.elfstedentocht.org
www.frieslandholland.nl (bureau voor toerisme)
www.friesnieuws.nl (nieuws over toerisme in Friesland en randgebieden)