Superluxe groepsaccommodatie en Bed & Breakfast in Gorredijk

Superluxe groepsaccommodatie en Bed & Breakfast in Gorredijk

Publicatiedatum: 3 mei 2012
Reporter: Albert Hendriks – Friesland Holland Nieuwsdienst – www.friesnieuws.nl

Opwaardering Friese Wouden

Superluxe groepsaccommodatie en Bed & Breakfast in Gorredijk

GORREDIJK (NL) – Toerismegedeputeerde Jannewietske de Vries opent 24 mei 2012 de 20-persoons vijfsterren verblijfsaccommodatie Turfhoeke aan De Tsjoele in Gorredijk.

De Turfhoeke

images/content/Toerisme_Fryslan/superluxe/1-DSCN0366.jpg

 Het is het tweede nieuwe vakantieverblijf dat in korte tijd in de Friese Wouden is geopend. 2 April opende hotel De Stripe in Wijnjewoude zijn deuren. Wijnjewoude, in de bossen bij Bakkeveen, en Gorredijk liggen beide in de gemeente Opsterland.

Fries

De Turfhoeke van onderwijsdirectrice Maaike Ploeg en politieman Hessel Koopmans biedt groepen en individuele gasten een luxe overnachting en vergadermogelijkheden aan de Turfroute. Door en door Fries is de nieuwe accommodatie: Friese aannemer, Friese boxsprings, Friese designmeubelen (Pilat & Pilat), veel doe-het-zelf-werk van de opdrachtgevers en natuurlijk arrangementen in Friesland. Enkele daarvan zijn ontwikkeld door het bureau voor toerisme Friesland Holland.

De Turfhoeke

De Turfhoeke

Info: www.deturfhoeke.nl
Info Friese designmeubelen: http://www.pilat.nl/nl
Turfhoeke-arrangement: http://frieslandhollandtravel.nl/specials/2-2-holidays/two-plus-two-for-you/22-arrangement-gorredijk-en-lemmer
Friese Wouden-arrangementen: http://frieslandhollandtravel.nl/fietsvakanties/friese-wouden