Toch weer Friesland Holland-plein op Boot Düsseldorf!

Toch weer Friesland Holland-plein op Boot Düsseldorf!

Groot informatiecentrum rondom Lemsteraak van Heech by de Mar

Boot Düsseldorf is een joekel van een vakantiebeurs waarop water centraal staat. Je kunt je er vergapen aan mooie motorjachten, bijvoorbeeld van De Boarnstream uit Jirnsum, of op de Wave gaan surfen.

WOLVEGA (NL) – Er komt toch weer een Friesland Holland-plein in hal 14 van Boot in Düsseldorf, ’s werelds grootste watersport- en vakantiebeurs. Het bureau voor toerisme Friesland Holland creëert aan twee zijden van de Lemsteraak van Heech by de Mar uit Heeg een Friesland infocenter. In de thematische wandstellingen en in de balies is plek voor brochures en kaarten van alle toeristische bedrijven.

Boot wordt gehouden van 19 tot en met 27 januari 2019. De inmiddels volgeboekte megabeurs trok in 2018 247.000 bezoekers, waarvan zo’n 35.000 uit Nederland. Voor 2019 worden door de grote deelname aan exposanten uit de hele wereld en het einde van de crisis meer bezoekers verwacht. In de directe omgeving van de twee Friesland Holland-stands, een kopstand van 10 x 2 m en een hoekstand van 5 bij 5 m, staat een tiental Friese bootverhuurbedrijven en een paar jachthavens.

Gratis magazine
Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, komt met twee bijzondere producties met het thema waterrecreatie. Eerder kondigde het al een veelomvattend reisboek over de zeer gevarieerde waterkant van Friesland aan, een glossy van ca. 260 pagina’s waaraan nu wordt gewerkt. Mede vanwege Boot en ten behoeve van provinciewijde distributie komt er ook een gratis atlasachtig magazine.
In feite is het nieuwe magazine een compacte voorloper van het reisboek met dezelfde vaarwatergeoriënteerde bedrijven en attracties. Het magazine is speciaal voor massale distributie ontwikkeld. Het blad met veel thematische kaarten, impressies van watersteden en -dorpen en routes, wordt verspreid op beurzen en shows als Motorboot Sneek en via 1.000 recreatie- en horecabedrijven in Friesland en omstreken.
Het dikke vakantieboek verschijnt later in het voorjaar van 2019 en is een betaalde uitgave, net als nr. 1 The best of Fryslân. Van de Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas zijn al meer dan 2.000 verkocht.

Geen advertenties
Beide producties zijn meertalig en bevatten geen advertenties, maar uitsluitend reportages met tips en gestandaardiseerde infoblokken met een foto en contactgegevens van watersport- en horecabedrijven, dit ter wille van de overzichtelijkheid. De infoblokken corresponderen met de nummers op de naastliggende themakaart van de provincie, plaats of een regio. De redactie is in handen van journalist Albert Hendriks, de uitgever is Friesland Holland News & Marketing, een zusje van de reisorganisatie Friesland Holland Travel Service.

Mail Friesland Holland
Heeft u, uw bedrijf, attractie of organisatie interesse in een brochurevak in het Friesland Holland infocenter op Boot Düsseldorf of in opname in de nieuwe Friesland-gids? Mail of bel dan snel Friesland Holland: info@frieslandholland.nl, tel. 0561-615364.

Boot Düsseldorf is een joekel van een vakantiebeurs waarop water centraal staat. Je kunt je er vergapen aan mooie motorjachten, bijvoorbeeld van De Boarnstream uit Jirnsum, of op de Wave gaan surfen.

Het informatiecentrum van Friesland Holland wordt opgetrokken van mobiele houten magazinepresentatiemeubels en balies waarin Friese recreatie- en horecabedrijven zich kunnen presenteren.

Het nieuwe straks overal gratis verkrijgbare Friesland-magazine van het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Friesland is het meest veelzijdige waterland van Europa.

Meer info:
www.boot.de
www.motorbootsneek.nl

Friesland Holland Travel Guide & Tourist Atlas en kaart bestellen?
www.frieslandhollandwebshop.nl

Vakantiebestemming Friesland Holland (Best in Travel 2018 volgens Lonely Planet):
www.provinciefriesland.frl

Arrangementen van bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief