Toch weer Friesland Holland-plein op Boot Düsseldorf!

Toch weer Friesland Holland-plein op Boot Düsseldorf!

Groot informatiecentrum rondom Lemsteraak van Heech by de Mar

Boot Düsseldorf is een joekel van een vakantiebeurs waarop water centraal staat. Je kunt je er vergapen aan mooie motorjachten, bijvoorbeeld van De Boarnstream uit Jirnsum, of op de Wave gaan surfen.

WOLVEGA (NL) – Er komt toch weer een Friesland Holland-plein in hal 14 van Boot in Düsseldorf, ’s werelds grootste watersport- en vakantiebeurs. Het bureau voor toerisme Friesland Holland creëert aan twee zijden van de Lemsteraak van Heech by de Mar uit Heeg een Friesland infocenter. In de thematische wandstellingen en in de balies is plek voor brochures en kaarten van alle toeristische bedrijven.

Boot wordt gehouden van 19 tot en met 27 januari 2019. De inmiddels volgeboekte megabeurs trok in 2018 247.000 bezoekers, waarvan zo’n 35.000 uit Nederland. Voor 2019 worden door de grote deelname aan exposanten uit de hele wereld en het einde van de crisis meer bezoekers verwacht. In de directe omgeving van de twee Friesland Holland-stands, een kopstand van 10 x 2 m en een hoekstand van 5 bij 5 m, staat een tiental Friese bootverhuurbedrijven en een paar jachthavens.

Lees meer Toch weer Friesland Holland-plein op Boot Düsseldorf!