Vakblad: Jenny de Jong uit Sneek is beste zelfstandig reisadviseur van Friesland

Vakblad: Jenny de Jong uit Sneek is beste zelfstandig reisadviseur van Friesland

Mobiele reisconsulente Jenny adviseert niet met stopwatch in de hand

SNEEK (NL) – De in Sneek woonachtige Jenny de Jong-Riemersma van TUI at Home, voorheen werkzaam bij D-Reizen, is uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseur van Friesland. Reisvakblad TravMagazine maakte woensdag 15 januari 2020 de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2020 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht (16-19 januari 2020). Jenny mag zich het komende jaar profileren als beste zelfstandig reisadviseur van Fryslân.

Een blije Friezin: Jenny de Jong uit Sneek.

Volgens het juryrapport weet Jenny goed waar ze voor staat en waar ze naar toe wil, ondanks dat ze nog niet lang bezig is als zelfstandig reisadviseur: “Ze boekt een mooi resultaat waar ze heel trots op mag zijn!”
Jenny is trots op de uitverkiezing: “De titel is een kroon op mijn werk. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. En dat ik daarmee op de juiste weg zit, blijkt wel uit deze titel. Het is een erkenning voor mijn inzet als ondernemer en de hoge kwaliteit die ik als reisadviseur uitstraal naar mijn klanten. Deze overwinning geeft een goed beeld van waar ik sta als zelfstandig reisadviseur. Ik hoop met mijn overwinning mezelf nog meer te kunnen profileren als zelfstandig reisadviseur en nog meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden die ik kan bieden.”

Verkiezing
De verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in deze groeiende groep ondernemers. In totaal deden zo’n 100 zelfstandige reisadviseurs mee aan de verkiezing.

Selectierondes
De verkiezing bestond uit verschillende ronden waarbij zaken als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod kwamen. Deelnemers werd gevraagd een vragenlijst in te vullen, een marketingcase uit te werken en namen deel aan een spannende battle. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste ZRA’s per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de uiteindelijke winnaars naar voren gekomen.

Geen klokkijker
Jenny de Jong werkt onder de TUI paraplu als mobiel reisadviseur. Anders dan in een gewoon reisbureau heeft Jenny geen openingstijden van negen tot vijf. Jenny spreekt met de klant af waar en wanneer het uitkomt om de ideale reis te boeken. “En die service is niet duurder dan op internet. Ik ontzorg.”

SGR
Net als Friesland Holland Travel Service in het Friese Wolvega is TUI Nederland aangesloten bij het reisgarantiefonds SGR. TUI opereert onder de reismerken TUI en KRAS. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly, heeft TUI 140 eigen reisbureaus en 120 mobiele reisadviseurs, waarvan Jenny de Jong een is. TUI verzorgt jaarlijks voor 1,7 miljoen reizigers een vakantie en is daarmee in Nederland marktleider op het gebied van georganiseerde vakanties. Friesland Holland Travel Service is in Nederland de grootste op het gebied van fiets- en vaarvakanties.

TUI Nederland is onderdeel van de internationale TUI Group en samen met TUI België en TUI Frankrijk vormt het Western Region. Het hoofdkantoor van TUI Group is gevestigd in Hannover. Binnen TUI Group werken ruim 150 reisorganisaties in twintig landen samen onder de naam TUI.

Meer info:
www.tui.nl/corporate/over-tui-nederland.html
www.frieslandholland.nl
www.vakantiebeurs.nl (Friesland Holland staat daar niet, maar met twee stands op de grootste vakantiebeurs van Europa, Boot Düsseldorf (18-26 januari 2020)

Vakanties met SGR-Garantie van het bureau voor toerisme van Fryslân:
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Friese reisorganisatie biedt 15 unieke zekerheden:
https://www.frieslandfietsvakanties.com/informatie/de-reisorganisatie/

Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

De winnaars na de bekendmaking op de Vakantiebeurs in Utrecht. Tweede van rechts is Jenny de Jong.

Net als Friesland Holland Travel Service in Wolvega verkoopt Jenny de Jong reizen onder het SGR-reisgarantielabel.