Veelzijdige hotel shuttle bus van Ford voor Friesland Holland Travel Service

Veelzijdige hotel shuttle bus van Ford voor Friesland Holland Travel Service

Ford Transit Custom Limited Dubbele Cabine L2

WOLVEGA (NL) – Friesland Holland Travel Service in Wolvega, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, heeft een nieuwe gastenservicebus. De 5,34 m lange Ford Transit Custom 300 L2 Dubbele Cabine Limited met een 170 pk sterke Eco Blue motor (voldoet aan emissienorm Euro 6.2) kan vier passagiers, vier fietsen en acht koffers tegelijk vervoeren. In de laadruimte passen maximaal zes e-bikes of 25 koffers en een rolstoel. De wagen mag een aanhanger van 2500 kg trekken.

De nieuwe Ford Transit Custom van Friesland Holland Travel Service fungeert als servicewagen en hotel shuttle bus. De chauffeur kan vier passagiers, vier fietsen en acht grote koffers en tassen tegelijk meenemen.

De servicewagen is de meest luxe Transit Custom met nuttige opties als automatische transmissie, een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, 8-weg verstelbare en verwarmbare stoelen, een elektrisch verwarmbare voorruit, extra zonwering en interieurverlichting, regen- en lichtsensoren, elektrisch inklapbare en verwarmbare spiegels, LED-dagrijverlichting, airconditioning, cruise control, een 8 inch touchscreen met o.a. navigatie, en twee schuifdeuren, een rechts en een links.

Lees meer Veelzijdige hotel shuttle bus van Ford voor Friesland Holland Travel Service