Vögele opent filiaal nieuwe stijl in Heerenveen


Publicatiedatum: 23 februari 2010
Friesland Holland Nieuwsdienst – www.frieslandhollandnieuws.nl

Nederlandse primeur voor Friesland:
Vögele opent filiaal nieuwe stijl in Heerenveen
Sneeker styliste adviseert klanten Zwitsers modehuis

De eerste nieuwe Vögele shop in the shop in Nederland, in Heerenveen dus, gaat er net zo uitzien als de nieuwe in Zwitserland.
Klik op foto voor vergroting

HEERENVEEN (NL) – Donderdag 4 maart 2010 is de feestelijke opening van het nieuwe filiaal van Charles Vögele aan de Sieversstraat in Heerenveen. Tijdens de opening zal styliste Nelleke Mulder (zakenvrouw van het noorden van 2009 en bekend stijladviseur) van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig zijn om klanten gratis stijl- en kleuradvies te geven. Ook de directeur van Charles Vögele Nederland geeft acte de présence.

Het nieuwe filiaal aan 60-61 is de eerste winkel van Charles Vögele in Nederland volgens het nieuwe ‘shop-in-shop’ concept. Dit nieuwe concept houdt onder andere in dat er voor iedere collectie een bijpassende winkelinrichting is, waardoor je een soort winkel binnen een winkel krijgt. Naast het ‘shop-in-shop’ concept zijn de paskamers in dit nieuwe filiaal ruimer en zijn er brillenplankjes in de paskamers. De totale uitstraling is chiquer, de winkelindeling is overzichtelijker en het kenmerkende violet van Charles Vogele zal meer terugkomen in de inrichting.

De kersverse filiaalmanager Evert Bremer is buitengewoon trots op de nieuwe winkel. “Een prachtig filiaal, in hartje Heerenveen, op een uitstekende locatie”. Hij is vastbesloten het nieuwste concept van Charles Vögele tot een groot succes te maken: “Charles Vögele heeft voor ieder wat wils. Mode voor jongere mannen en vrouwen, mode voor een iets oudere doelgroep en een collectie grote matenmode. Daarnaast is er een uitgebreide kinder- en tienercollectie.”

Nelleke Mulder
Evert Bremer is verheugd over de komst van styliste Nelleke Mulder op de dag van de opening. “Nelleke kan met een paar tips een groot verschil maken en ik denk dat het voor iedereen leuk is om zo’n persoonlijk advies te krijgen.”

Vögele nieuwe stijl.
Klik op foto voor vergroting

Nelleke Mulder Image & Styling, gevestigd aan de Rienck Bockemakade 2 in Sneek, verzorgt kleur- en kledingadvies, personal shoppen, metamorfoses en diverse workshops voor zowel mannen als vrouwen. De bekende Friese styliste: “Vanaf het eerste moment dat je een ander ziet heb je een beeld, een mening over die ander. Jouw uiterlijk is het eerste wat mensen van je zien, en het laatste wat ze van je vergeten. De kracht van de eerste indruk is groot. Je moet je daarom goed realiseren dat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken. Door het dragen van de voor jou juiste kleuren en modellen weet je dat je er goed uit ziet. En dat zul je ook uitstralen!”

Charles Vögele Groep
Charles Vögele is een succesvolle internationale winkelketen met 115 filialen in Nederland. De winkelketen heeft collecties voor het hele gezin, tegen een aantrekkelijke prijs. De snel wisselende collecties zorgen ervoor dat men er altijd wat nieuws vindt en genoeg inspiratie opdoet voor het komende seizoen.
De Charles Vögele Groep is een zelfstandige, toonaangevende Europese modeketen met 851 verkoopvestigingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland, Slovenië, Hongarije en Polen, alsmede in Tsjechië. In het boekjaar 2008 waren er in totaal 7.888 personen werkzaam en werd er een netto omzet van CHF 1.369 miljoen behaald. De aandelen van de Charles Vögele Holding AG zijn genoteerd aan SIX Swiss Exchange (Ticker: VCH; Bloomberg VCH SW; Reuters VCHZ.S).

Info: www.charles-voegele.nl
Info: www.charles-voegele.com
Info: www.nellekemulder.nl
Tourist information: www.frieslandholland.nl
Meer nieuws: www.friesland-holland-nieuws.nl